"Monster Hunter"-instruktør arbejder på en fortsættelse

Hovedrolleindehaver Milla Jovovich afslører, at Paul W.S. Anderson allerede skriver på en efterfølger.

Knap fire år efter for sidste gang at have filmatiseret japanske Capcoms "Resident Evil"-spilserie er instruktøren Paul W.S. Anderson atter i gang med en ny filmatisering fra japanernes bagkatalog med "Monster Hunter".

Filmen var oprindeligt sat til at udkomme i april 2021 grundet coronapandemien, men blev for nylig rykket frem til 30. december i år. Og det viser sig nu, at den amerikanske instruktør allerede arbejder på en fortsættelse.

"Jeg har arbejdet på 'Monster Hunter' i 11 år," fortæller Anderson til Games Radar, hvor han også nævner potentialet bag filmens univers.

"Der er flere hundrede monstre i spillet, og jeg måtte kun bruge fem eller seks af dem i filmen. Det er en stor, sjov verden, hvor vi kun har kradset overfladen."

Se også: "MONSTER HUNTER" BIDER FRA SIG I NY TRAILER

Hovedrolleindehaver – og kone til Anderson – Milla Jovovich fortæller i samme interview, at husbonden er i gang med at skrive en fortsættelse.

"Vi ville elske at lave en fortsættelse. Forhåbentligt vil folk elske filmen, for jeg ved, at Paul ville elske det. Han er allerede i gang med at skrive noget," siger hun.

I modsætning til på "Resident Evil"-filmene har Paul W.S. Anderson denne gang arbejdet tæt sammen med Capcoms direktør Kaname Fujioka for at sikre sig, at filmen passer ind i spillenes kronologi. Således foregår filmen mellem "Monster Hunter World" fra 2018 og "Monster Hunter World: Iceborne" fra 2019.

Kommentarer

"Monster Hunter"-instruktør arbejder på en fortsættelse

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen