"National Treasure"-instruktør muligvis bag film om kæmpehaj

"National Treasure"-instruktøren Jon Turteltaub skulle ifølge Deadline være interesseret i at stå bag kameraet på filmen "Meg", der omhandler en forhistorisk kæmpehaj med en glubsk appetit.

Filmen baseres på Steve Altens roman "Meg: A Novel of Deep Terror" fra 1997, der følger dykkeren Jonas Taylor, som arbejder for den amerikanske flåde. Han er på en tophemmelig mission i Marianergraven, da han ser en Megalodon - et kæmpemæssigt rovdyr, der menes at være uddødt.

Eftersom han er den eneste overlevende, har han svært ved at overbevise folk om sin utrolige historie og bliver betragtet som en skør kugle. I forsøget på at bevise, at kæmpedyret eksisterer, bliver han uddannet som palæontolog, og da en gammel ven beder ham om at vende tilbage til dybet og hjælpe med at finde en ubemandet ubåd, der er forsvundet, får Taylor mulighed for atter at stå ansigt til ansigt med den frygtindgydende Megalodon...

Tidligere har bl.a. Eli Roth været tilknyttet projektet, der produceres af Warner Bros. Romanen har fået en række efterfølgere, så der skulle være rig mulighed for, at Warner Bros. kan følge i fodsporene på den populære "Jurassic Park"-franchise og opbygge deres egen "Meg"-filmserie.

Kommentarer

"National Treasure"-instruktør muligvis bag film om kæmpehaj

  • ★★★★0

    Nogen der har læst bogen? Jeg synes der har været snak om den i snart mange år.

    gi-jones 4-03-16 18:45

  • ★★★★★1

    "en skør kugle"

    Da jeg var barn, lærte jeg, at jeg skulle skrive "kule" uden g i den sammenhæng. Men nu har googlet det og lært noget nyt, og det er jo altid hyggeligt: www.b.dk/viden/spoerg-om-sprog-kugleskoer 

    Lars! 4-03-16 21:46

  • ★★★★0

    Megalodon er sgu' da et stort bæst! Så hvorfor ikke? 

    ..er dog "farvet" grundet.. Har lige læst: Dødens Gab af Peter Benchley (til dansk; oversat af Mogens Cohrt 1976)

    :-D

    Gasivodo 5-03-16 16:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen