"Next Goal Wins": Taika Waititis fodboldfilm udskydes fem måneder

Den autentiske sportskomedie har været undervejs længe.

Det er over tre år siden, at instruktøren Taika Waititi for første gang brølede "action!" under optagelserne til fodboldfilmen "Next Goal Wins".

Faktisk har Waititi lavet bl.a. den fjerde Thor-film, "Thor: Love and Thunder", og en bemærkelsesværdig vodkareklame med Daniel Craig, siden "Next Goal Wins" gik i produktion.

Filmen er bl.a. blevet forsinket, fordi man i slut-2021 valgte at skyde en masse scener om, hvori Armie Hammer medvirkede – efter en lavine af skandaløse og skrækindjagende anklager blev Hammer erstattet af Will Arnett.

Og nu er det altså officielt, at vi skal vente endnu længere på "Jojo Rabbit"-instruktørens næste opus.

Se også: Første kig på Taika Waititis fodboldfilm "Next Goal Wins"

Sony Pictures har nemlig valgt at udskyde "Next Goal Wins" fra slut-april 2023 til slut-september 2023. Filmselskabet har i øvrigt ikke afsløret, hvorfor "Next Goal Wins" udkommer fem måneder senere end ventet.

Selvom Waititi ikke er synderligt interesseret i fodbold, så faldt han pladask for den sande historie om Samoas landshold, som tabte 0-31 til Australien i en af sportshistoriens mest iøjnefaldende nederlag.

Derefter hyrede holdet den hollandskfødte træner Thomas Rongen, som spilles af Michael Fassbender, og så vil vi ikke afsløre, hvad der skete derefter. Men historien om Rongen og hans fodboldspillere er allerede blevet skildret i en dokumentar, der også bærer titlen "Next Goal Wins".

I kan se en række billeder fra den kommende film her, og herunder kan I se Moovy TV's nylige interview med Waititi:

Kommentarer

"Next Goal Wins": Taika Waititis fodboldfilm udskydes fem måneder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen