Taika Waititi har ikke umiddelbart nogen planer om at lave "Thor 5"

Waititi har ellers tidligere udtrykt stor interesse for at instruere tordengudens næste Marvel-eventyr.

Pludselig fik tordenen en anden lyd...

Blot få dage efter biografpremieren på "Thor: Love and Thunder" sidste sommer fortalte instruktøren Taika Waititi, at han var "helt klar" på at lave "Thor 5", og for blot få måneder siden afslørede den newzealandske filmmager sine idéer til den næste MCU-film om tordenguden, der spilles af Chris Hemsworth.

Men nu fortæller Waititi i et interview med Business Insider, at "jeg ved, at jeg ikke er involveret i" den næste "Thor"-film.

"Jeg koncentrerer mig om alle de andre film, som jeg har skrevet under på at lave," fastslår Waititi, som ganske vist også har en travl arbejdskalender de kommende år. Han arbejder stadig på et gådefuldt "Star Wars"-projekt samt "Time Bandits"-serien og sci-fi-filmen "Klara and the Sun" om en empatisk robot.

Læs også: Taika Waititi: Jeg og mine film er glemt om 15-20 år

"De projekter kommer jeg til at bruge 6-7 år på. Og jeg forestiller mig, at en ny 'Thor'-film skal laves lang tid inden da," siger Waititi. En femte solofilm om Thor er dog ikke blevet annonceret endnu, men det er sandsynligt, at karakteren dukker op i de næste "Avengers"-film, som efter planen udkommer i hhv. 2026 og 2027. Waititi er i øvrigt ikke trist ved tanken om, at en anden filmmager overtager "Thor"-franchisen:

"Jeg ville slet ikke føle, at Marvel er mig utro. Vi er i et åbent forhold, og hvis de gerne vil se en anden, så er det fint med mig."

Selvom "Thor: Love and Thunder" underpræsterede ved billetlugerne, så har dén og Waititis "Thor: Ragnarok" tilsammen indtjent godt 1,6 mia. dollars på verdensplan, og med et stærkt bagkatalog og en Oscar-statuette i bagagen er der ingen tvivl om, at Marvel gerne fortsætte samarbejdet med Waititi.

Og selvom han ikke forventer, at han skal lave den næste "Thor"-film, så er den 48-årige filmmager stadig frisk på at samarbejde med Marvel Studios igen – og særligt Chris Hemsworth:

"Jeg elsker Marvel. Jeg elsker at arbejde med dem. Jeg elsker Chris."

Moovy TV interviewede Waititi – og skuespillerne Natalie Portman og Tessa Thompson – op til premieren på "Thor: Love and Thunder" sidste år. Det interview kan I se her:

Kommentarer

Taika Waititi har ikke umiddelbart nogen planer om at lave "Thor 5"

 • ★★★1

  Nok en rigtig god ide. Thor karakteren trænger til at være knap så fjollet fremover. 

  Gormanden19-11-23 08:22

 • ★★★★1

  Nice.

  NSF19-11-23 09:58

 • 0

  Dejlig nyhed, han ødelagde i mine øje, helt og komplet den sidste film 

  Amigos26-11-23 19:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen