Ny "Karate Kid"-film bliver en fortsættelse til originalen

Selvom vi allerede har fået en fortsættelse i form af Netflix-hittet "Cobra Kai"...

For en måneds tid siden skrev vi her på Moovy, at en ny "Karate Kid"-film er på vej. Dengang forlød det, at filmen ville blive et reboot à la "The Karate Kid" fra 2010, hvori Jaden Smith og Jackie Chan spillede hhv. en rodløs knægt og hans karate-mentor.

Med andre ord: alt pegede på, at den næste "Karate Kid"-film ville viske tavlen ren og nyfortolke historien i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, hvori Daniel Larusso og Mr. Miyagi slog pjalterne sammen.

Men nu fastslår The Hollywood Reporter, at den næste "Karate Kid"-film bliver – som filmselskabet Sony Pictures formulerer det – en "tilbagevenden til den originale 'Karate Kid'-franchise'."

Læs også: Hele tre "Cobra Kai"-film er måske på vej

Det lyder en kende underligt, eftersom den oprindelige "Karate Kid"-filmtrilogi (som også fik en forfejlet film-spin-off i form af "The Next Karate Kid" med Hilary Swank fra 1994) allerede har fået en fortsættelse: streaming-serien "Cobra Kai".

Den femte sæson af dén serie udkom på Netflix for små to uger siden, og "Cobra Kai" er for længst blevet en gigantisk, verdensomspændende seertalssucces, der tilmed har sikret sig indtil videre 8 Emmy-nomineringer.

Der florerer da også rygter om, at "Cobra Kai"-sagaen (som tidligst afrundes med seriens 6. sæson) vil kulminere i én eller måske endda flere spillefilm. Er det måske i virkeligheden en "Cobra Kai"-film, som Sony Pictures har i støbeskeen?

Vi ved i hvert fald stadig meget lidt om den annoncerede "Karate Kid"-filmfortsættelse, men en amerikansk premieredato er allerede blevet annonceret: den 7. juni 2024.

OPDATERING (18. september 23.30): "Cobra Kai"-produceren Jon Hurwitz har fastslået på Twitter, at selvom han og kollegaerne gerne vil lave en "Cobra Kai"-film en skønne dag, så har den kommende "Karate Kid"-film altså intet med deres streaming-serie at gøre.

Kommentarer

Ny "Karate Kid"-film bliver en fortsættelse til originalen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen