Ny "Star Trek"-film bliver måske et (nyt) reboot

Paramount Pictures er ivrige efter at puste nyt liv i den sejlivede og succesfulde sci-fi-franchise.

Det er blot et par uger siden, at vi her på Moovy delte lidt positivt nyt om den næste "Star Trek"-film, som trekkies har ventet på i efterhånden syv år siden "Star Trek Beyond".

Ifølge manuskriptforfatteren Lindsey Anderson Beer er projektet nemlig stadig på tegnebrættet hos filmselskabet Paramount. Men her i kølvandet på weekendens "Star Trek"-filmfestival i FORMAT Biograf kan vi fortælle, at dét "Star Trek"-filmprojekt måske er blevet skrinlagt og erstattet af et andet.

For mens Beer antydede, at "Star Trek 4" – altså en direkte fortsættelse til "Star Trek Beyond", som fulgte op på J.J. Abrams' "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness" – lå i støbeskeen, så antyder Variety i en ny rapport, at Paramount overvejer at reboote franchisen nok en gang.

Læs også: Alle 13 "Star Trek"-film rangeret – fra værst til bedst

J.J. Abrams' førnævnte "Star Trek" fra 2009 var netop et reboot, der ligesom Bond-franchisens "Casino Royale" viskede tavlen ren og startede (mere eller mindre) på en frisk, hvor skuespillere som Chris Pine og Zachary Quinto spillede de yngre versioner af Starfleet-officererne på rumskibet Enterprise.

Og Variety skriver, at Paramount – nu hvor manuskriptforfatternes strejke er ovre – er meget ivrige efter at genoplive "Star Trek"-filmfranchisen, som har ligget i dvale siden 2016, mens en håndfuld nye "Star Trek"-serier i mellemtiden er udkommet på diverse streamingtjenester.

Og ordlyden i rapporten er interessant: Arbejdet på adskillige store filmprojekter genoptages meget snart. Paramount håber på at få manuskriptforfattere til at fintune manuskriptet til selskabets planlagte 'Star Trek'-reboot.

Det kan selvfølgelig godt være, at Variety har fejltolket deres kilder, og at der stadig er tale om en fortsættelse til Abrams' "Star Trek"-film, der netop fungerede som et reboot.

Mon ikke vi bliver klogere på sagen snart? I mellemtiden kan man herunder se Moovy TV's interviews med stjernerne i (og instruktøren bag) den seneste "Star Trek"-film, "Star Trek Beyond", herunder:

Kommentarer

Ny "Star Trek"-film bliver måske et (nyt) reboot

  • ★★★★★★1

    Jeg håber de holder fast i det sidste cast, de havde en god kemi sammen.

    Wayne 5-10-23 15:13

  • 0

    Jeg håber de holder fast i det sidste cast, de havde en god kemi sammen.

    100% enig. J.J. Abrams' vision om et moderne Star Trek kom virkelig til udtryk i de to film han instruerede.

    ccbj 7-10-23 10:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen