Ny blodig trailer til "Evil Dead: The Game"

Det vilde og vittige videospil udkommer (naturligvis) fredag den 13. maj.

Selvom Ashley "Ash" Williams går grueligt meget igennem i de tre første "Evil Dead"-film samt i tv-serien "Ash vs Evil Dead", så er der nok mange af os gyserfans, der lidt har drømt om at være Ash, særligt takket være Bruce Campbells uimodståelige coolness i rollen.

Og nu kan den drøm altså snart gå i opfyldelse, for den 13. maj udkommer "Evil Dead: The Game" omsider til praktisk talt alle konsoller på markedet og til pc.

Og vi har netop fået en ny trailer til spillet, som dog er så blodig og voldsom, at vi ikke kan dele den her på siden – du skal simpelthen trykke på nedenstående YouTube-video og logge ind på siden for at se den nyeste forsmag på det vanvittige videospil.

Læs også: Bruce Campbell er klar på at lave animeret "Evil Dead"-serie

I spillet kan op til fire venner kæmpe side om side mod onde dæmoner fra det hinsides. Spillet får dog også en single player-mode, og arbejdet på denne funktion er angiveligt grunden til, at spillet ikke udkom i 2021 som oprindeligt planlagt.

En ny "Evil Dead"-film (uden Bruce Campbell) er også på trapperne: "Evil Dead Rise". Kameraerne blev færdige med at rulle tilbage i oktober, og netop nu arbejdes der på filmen i klipperummet og lydstudiet.

Campbell gentager til gengæld rollen som Ash i "Evil Dead: The Game", der udkommer til både PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox X/S/One og pc fredag den 13. maj. Du kan se den nye trailer via nedenstående link:

Kommentarer

Ny blodig trailer til "Evil Dead: The Game"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen