Officielt: "Now You See Me 3" er på vej

Manuskriptforfatteren bag "American Hustle" er klar til at fremtrylle en tredje film i franchisen.

De to første "Now You See Me"-film har tilsammen indtjent knap 700 mio. dollars på verdensplan. Derfor er en treer også ofte blevet omtalt på rygtebørsen, og nu er den officielt i støbeskeen.

Det er netop blevet annonceret af filmselskabet Lionsgate, som samtidig fortæller, at manuskriptforfatteren Eric Warren Singer skal skrive "Now You See Me 3". Singer blev Oscar-nomineret for sit arbejde på "American Hustle" og har senest arbejdet på "Top Gun: Maverick".

"Now You See Me 3" bliver beskrevet som "et frisk pust", og den vil både introducere en masse nye figurer og hive nogle af de gamle karakterer ud af hatten igen.

I "Now You See Me"-filmene følger vi en kvartet af tryllekunstnere, The Four Horsemen, som snørrer både deres publikum og ordensmagten.

Bl.a. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco og Morgan Freeman optrådte i forgængerne, men det vides ikke, hvem der vender tilbage, eller hvem der skal spille treerens nye roller.

Kommentarer

Officielt: "Now You See Me 3" er på vej

 • ★★★★0

  Fine ensamble film, med et par sjove indslag - især i den første. Mere af det?

  Ja, hvorfor ikke?

  Wayne29-04-20 16:16

 • 2

  Ha ha .. titlen på You(Cant)See's nye reklamefremstød 

  Ronni Pedersen29-04-20 18:19

 • 0

  Så den første for noget tid siden. Den gav mig ikke ligefrem lyst til at se 2'eren.

  Synes den virkede som en ret fordummende film, der prøvede at forklæde sig som en klog film. Passer selvfølgelig lidt med plottet, men nej tak til mere :)

  Nagash30-04-20 00:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen