Se Pedro Pascal som Super Mario i herlig SNL-sketch

Hvad nu hvis det muntre "Mario Kart" blev omdannet til en dystopisk HBO-serie à la "The Last of Us"?

Siden gennembruddet i "Game of Thrones" er den chilenske skuespiller Pedro Pascal blevet en vaskeægte verdensstjerne med bærende hovedroller i tv-sensationer som "The Mandaloiran" og "The Last of Us".

Og forleden var den 47-årige Pascal gæstevært på det sejlivede underholdningsshow "Saturday Night Live", hvor han indgik i en lang række muntre sketches sammen med programmets faste skuespillertrup.

En af dem var en parodi på "The Last of Us" – den ekstremt succesfulde tv-udgave af PlayStation-spillet af samme navn, som i øjeblikket tiltrækker flotte anmeldelser og millioner af seere over hele kloden. I "The Last of Us" spiller Pascal den aldrende Joel, som sammen med den unge pige Ellie kæmper sig igennem et alternativt USA spækket med brutale bander og inficerede monstre.

Den nævnte sketch stiller det oplagte spørgsmål: hvad nu hvis Nintendo og HBO i fællesskab skabte en dyster serie i samme ånd som "The Last of Us", men baseret på det kulørte racerspil "Mario Kart"? Svaret får I i nedenstående video.

Se også: Super Mario får bank i ny tempofyldt trailer til "The Super Mario Bros. Movie"

Pascal spiller selveste Super Mario i sketchen, mens også ikoniske Nintendo-figurer som Princess Peach, Yoshi og Luigi dukker op – og de svampelignende goombaer har aldrig før fremstået uhyggelige!

En mere familievenlig (men tydeligvis også morsom) filmatisering af "Super Mario Bros."-spillene er på vej og får biografpremiere den 6. april. Du kan se den seneste trailer til den film her.

Og så vækker nedenstående sketch også minder om den forbavsende dystre og makabre "Super Mario Bros."-spillefilm fra 1993, hvori Bob Hoskins og John Leguizamo spillede spilseriens heroiske blikkenslagere.

Se sketchen herunder og bedøm, om en hel "Mario Kart"-serie med Pascal og Co. ville være lige så "mindeværdig" som 90'er-floppet:

Kommentarer

Se Pedro Pascal som Super Mario i herlig SNL-sketch

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen