Stadig masser af Star Wars-film på vej!

Der er opstået A New Hope, hvis man stadig går og drømmer om en Jar Jar Binks-spin-off...

I kølvandet på nyheden om, at Disney og Lucasfilm har trykket på pauseknappen, når det kommer til "Star Wars"-spin-offs, har Lucasfilm overfor ABC News præciseret, at der stadig er indtil flere nye, uannoncerede "Star Wars"-film og -eventyr på vej.

Så hvis man som fan går og sukker efter en spin-off-film om Yoda, Jabba The Hutt, Max Rebo Band eller Lando Calrissian, er der altså tændt et nyt håb...

Det er angiveligt på grund af "Solo: A Star Wars Story", der er franchisens første regulære flop, at Lucasfilm valgte at lægge deres projekter såsom "Boba Fett"-filmen og den rygtede Obi-Wan Kenobi-film på is, men det betyder altså tilsyneladende ikke, at der er lukket helt ned for sidehistorierne i det fascinerende univers.

Næste "Star Wars"-film kommer i 2019

Den næste "Star Wars"-film, der får premiere i december 2019, bliver det endnu unavngivne niende og sidste kapitel i den overordnede Skywalker-saga. Derudover er der hele to spritnye serier af film på vej, som skal bestyres af hhv. "The Last Jedi"-instruktøren Rian Johnson samt "Game of Thrones"-skaberne D.B Weiss og David Benioff. Begge projekter vil efter sigende introducere helt nye karakterer og tidsperioder, end dem vi kender fra Skywalker-sagaen.

Sidst, men ikke mindst skal Jon Favreau ("Iron Man", "Junglebogen") skrive og producere den første live-action "Star Wars"-serie til Disneys kommende streaming-tjeneste.

Kommentarer

Stadig masser af Star Wars-film på vej!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen