Taika Waititi afslører sine idéer til "Thor 5"

Efter "Thor: Ragnarok" og "Thor: Love and Thunder" er den newzealandske auteur frisk på endnu en svingom med Marvels tordengud.

En femte Marvel-solofilm om tordenguden Thor er endnu ikke blevet officielt annonceret, men eftersom de fire første film (inklusive "Thor: Ragnarok" og "Thor: Love and Thunder") tilsammen har indtjent godt 2,7 milliarder dollars på verdensplan, er det uundgåeligt, at Marvel Studios søsætter "Thor 5".

Og både instruktøren bag de to forrige Thor-film, Taika Waititi, og skuespilleren Chris Hemsworth har allerede udtalt, at de er klar på flere Marvel-eventyr, såfremt de får lov til at lave noget helt anderledes end tidligere.

Og i en kommende bog om skabelsen af "Thor: Love and Thunder" løfter Waititi lidt af sløret for, hvad vi kan forvente at se i Thors næste, unavngivne filmeventyr.

Læs også: Taika Waititi: Jeg og mine film er glemt om 15-20 år

"Hvad kan vi stadig gøre med karakteren?" spørger Waititi i bogen, der først udkommer den 19. september.

"Det skal være noget, der bygger videre på karakterens evolution på en underholdende facon. Jeg tror ikke, at vi kan have en skurk, der er svagere end Hela. Jeg føler, at vi er nødt til at gå skridtet videre og tilføje en skurk, som er endnu mere frygtindgydende."

Hela er Thors mægtige halvsøster og dødens gudinde, som tørnede sammen med tordenguden i Waititis "Thor: Ragnarok". Waititi fortæller desuden, at han glæder sig til at sende Thor afsted på et farverigt, intergalaktisk eventyr, så "Thor 5" lyder som en naturlig forlængelse af tegneserieheltens forrige filmeventyr.

Moovy TV interviewede Waititi – og skuespillerne Natalie Portman og Tessa Thompson – op til premieren på "Thor: Love and Thunder" sidste år. Det interview kan I se her:

Kommentarer

Taika Waititi afslører sine idéer til "Thor 5"

 • ★★★★★★0

  Shiiiit, han har glemt at han ikke gad lave flere Thor film :-)

  Nå - men hvis han kan ramme den blanding af galskab og humor som han ramte i Ragnarok, så gerne for mig - den bedste der er lavet i serien til nu.

  Love and Thunder var fin, hvis man ser den som den fis og ballade den er. Lidt synd for Bale som faktisk forsøgte at tilføre den noget godt.

  Wayne22-08-23 14:09

 • ★★★★★2

  Nej tak til mere "Thor" herfra så længe det er Taika Waititi der skal instruere. Hans humor stak helt af i "Love and Thunder" og forvandlede Chris Hemsworths normalvis herlige Thor karakter til en latterlig og tåbelig selvparodi på samme måde som Roger Moore gjorde det med James Bond i "Moonraker".

  NightHawk22-08-23 14:15

 • 0

  Love and Thunder var et makværk. Gå gerne langt uden om den stil til den næste film tak.

  T'hain22-08-23 15:58

 • 1

  Han må da have diskvalificeret sig selv fra at få mulighed for at skrive eller instruere flere Thor-film nogensinde. Og det kommer fra én, der er glad for langt de fleste af hans projekter.

  Slayer22-08-23 17:44

 • 0

  Er det ikke også ham der er i gang med et Star Wars manuskript? Men der er så meget der efterhånden er anulleret, så det skal ikke undre nogen hvis det også er tilfældet med den film.

  Og nu lyder det så også til at Disney mener der udkommer for meget Star Wars. Ca 1 film om året var åbenbart for meget, selvom alle med undtagelsen af 1 krydsede 1 mia. dollars i omsætning, og Marvel har kunnet producere 3-4 film om året. 4 års ventetid på den næste film er åbenbart også for lidt. Vi vælter os godt nok i Star Wars film for tiden.

  Johnny4222-08-23 17:46

 • 1

  Jeg tror ikke, at vi kan have en skurk, der er svagere end Hela. Jeg føler, at vi er nødt til at gå skridtet videre og tilføje en skurk, som er endnu mere frygtindgydende.

  Argh men for helvede Taika, det er jo ikke nok bare at sige en skurk er mere frygtindgydende eller mere kraftfuld end en anden. Du er jo nødt til at vise det, så publikum også tror på det. Eller måske endda skrue ned for styrken, men gøre karakteren snedig så de rammer Thor på en uventet måde?

  Det skal i hvert fald ikke være ligesom sidste film tak.

  Sichlau22-08-23 18:42

 • ★★★★★0

  Jeg synes ikke engang at Love and Thunder fungerer som fis og ballade. Det er som at høre en vits, man har hørt før - og fortælleren selv ler alt for meget med. Eller måske som nogen, som prøver at være lige så frisk og sjov som James Gunn, men som slet ikke har den samme indlevelse og glæde over historie og karakterer. Thor er efterhånden også en ret dum karakter, som har været på 6 "hero's journeys" uden egentlig at forandre sig. Her er der nok ikke mere at komme efter. 

  Lars!22-08-23 22:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen