Tv-serie baseret på sci-fi-kultfilmen "Under the Skin" er på vej

I filmen spillede Scarlett Johansson et rumvæsen forklædt som kvinde, der bortfører mænd i Skotland.

"Under the Skin" udkom i 2013, og selvom filmen indtjente sølle 5 mio. dollars på verdensplan, og selskabet bag filmen senere blev erklæret fallit, så har filmen efterhånden oparbejdet en anseelig fanskare.

Derfor er der også flere selskaber, der p.t. byder på rettighederne til en tv-spin-off baseret på Jonathan Glazers film – nærmere bestemt selskaberne Silver Reel og A24. Sidstnævnte er blevet kendt for at udgive alternative genrefilm såsom "Midsommar", "The Lighthouse" og "Hereditary".

Glazer og en af producerne bag filmen, James Wilson, har i flere år leget med tanken om at lave en tv-serie baseret på deres film. De samarbejder i øjeblikket med A24, så hvis de sikrer sig rettighederne til tv-projektet, er det sandsynligt, at d'herrer kommer med om bord som producere.

Vi kan selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, hvornår "Under the Skin"-serien udkommer, idet der stadig bydes på rettighederne. Det vides naturligvis heller ikke, om folkene bag serien har tænkt sig at hyre Scarlett Johansson.

Kommentarer

Tv-serie baseret på sci-fi-kultfilmen "Under the Skin" er på vej

  • ★★★★★0

    Under the skin, lala Under the skin lalala lalaala Under the skin Darling it's better Down where it's wetter Take it from me.

    Vent det er da den vi snakker om her ikke ?

    Elwood28-01-20 16:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen