"Wonder Woman 3" foregår måske i fremtiden

Instruktør Patty Jenkins er færdig med at lave periodedramaer.

Selvom der endnu er lang tid til, at opfølgeren til mega-hittet "Wonder Woman" får premiere, er spekulationerne om seriens tredje kapitel allerede i gang. "Wonder Woman 1984" lander først i biograferne i juni næste år, og det bliver ifølge instruktør Patty Jenkins angiveligt sidste gang, at Wonder Womans eventyr udfolder sig i fortiden. 

På spørgsmålet om, hvorvidt Gal Gadots Wonder Woman kan havne i fremtiden i den tredje film, udtaler Jenkins til The Hollywood Reporter: "Det er helt klart én af de ting, vi har talt om. Jeg planlægger ikke at lade den finde sted i fortiden igen, for hvor skal vi tage hen? Vi er nødt til at bevæge os fremad. Det bliver i hvert fald en samtidshistorie. Så meget kan jeg sige."

Den første "Wonder Woman" foregik under 1. verdenskrig, mens "Wonder Woman 1984" – som titlen indikerer – finder sted i midtfirserne. Karakteren har dog optrådt i nutiden i "Batman v Superman: Dawn of Justice" fra 2016 og "Justice League" fra 2017.

"Wonder Woman" har indspillet for 822 mio. dollars på verdensplan. 

Kommentarer

"Wonder Woman 3" foregår måske i fremtiden

  • ★★★★★★0

    Når Gal Gadot er med, kunne den foregå hjemme i mit soveværelse og jeg var nysgerrig. Men kæft et trekantsdrama det kunne blive:)

    'My "Gal" And Me';-*

    T. Nielsen27-01-19 17:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen