2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på dvd, Blu-ray og 4K UHD lige før nytår

Den 2. sæson af den populære spin-off bød på alt fra retssalsdramaer og musicals til håndtegnet animation og en nerveflænsende cliffhanger.

Det er lige godt en måned siden, at den 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" blev afrundet herhjemme på streamingtjenesten SkyShowtime.

Og der kan man selvfølgelig stadig se alle (i skrivende stund) 20 afsnit af serien. Og snart kan trekkies også føje sæsonen til deres (garanteret anseelige) "Star Trek"-disksamling i hjemmet.

TrekMovie rapporterer nemlig, at 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på både dvd, Blu-ray og 4K UHD i USA den 5. december. Den europæiske udgivelsesdato er endnu ikke blevet annonceret, men boksen udkommer formentlig cirka samtidigt (eller i start-2024) på den anden side af Atlanterhavet.

Udgivelsen huser omtrent 2 timers ekstramateriale, inklusive fem featuretter samt adskillige slettede, alternative og forlængede scener.

Læs også: Film, festivitas og fed livemusik – Moovy og FORMAT Biograf inviterer til "Star Trek"-festival den 30. september!

I 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" fik vi ti meget forskellige historier, der bød på alskens rejser gennem tid og rum – og bl.a. franchisens første musical-afsnit.

Serien foregår i det 23. århundrede – få år før den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne. Her følger vi kaptajn Pike og mandskabet om bord på rumskibet USS Enterprise, herunder en ung Spock, før kaptajn James T. Kirk overtager kommandoen.

Husk i øvrigt, at Moovy og FORMAT Biograf for andet år i træk inviterer på "Star Trek"-filmfestival her den 30. september, hvor I bl.a. kan se det første afsnit af netop "Star Trek: Strange New Worlds" på det store lærred. Dagen byder også på tre spillefilm, quiz med eksklusive præmier, livemusik og meget mere. Der er stadig billetter til salg, som kan købes her.

Her på Moovy har vi desuden (som det eneste danske medie) interviewet instruktøren Jordan Canning, som stod bag det blændende afsnit "Charades" fra 2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds", og så har vi også talt med to af seriens stjerner, Anson Mount og Rebecca Romijn:

Kommentarer

2. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" udkommer på dvd, Blu-ray og 4K UHD lige før nytår

  • 1

    Har allerede set alle afsnittene på SkyShowTime, men den samling får mine "Buy Now" fingre til at krible. Kan et køb retfærdiggøres? The answer is a sound: Yes! Oh god, yes!

    ccbj23-09-23 13:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen