Bryan Cranston optræder ikke i "Breaking Bad"-film

Det er usandsynligt, at du får Walter White at se i den kommende "Breaking Bad"-film.

Den prisbelønnede serie "Breaking Bad", der tog adskillige priser med hjem til Emmy Awards og Golden Globe, forvandles til en film. Det bliver dog uden hovedpersonen selv, da Bryan Cranston højst sandsynligt ikke vil være at finde i en cameo i filmen, der indtil videre går under navnet "Greenbrier". Det fortæller en travl Bryan Cranston i et interview med talkshowet TODAY.

"Jeg ville elske at lave en 'Breaking Bad'-film, men jeg er på Broadway nu, og det vil jeg være indtil marts."

Han fortæller også, at han ikke har læst manuskriptet endnu, hvilket peger hen imod, at vi nok ikke får ham at se – hverken i flashbacks eller drømme-sekvenser.

Historien fortsætter - spoiler alert

De trofaste seere af den populære serie husker nok det sidste skæbnesvangre afsnit, hvor vi tager afsked med den døende Walter White. Selvom det ikke fremgår direkte af afsnittet, om han dør eller ej, må vi antage, at det er tilfældet. Dog ser vi partneren Jesse Pinkman undslippe for at søge et nyt liv. Hvilket nyt liv, der er tale om, vil filmen angiveligt tage afsæt i.

Det er ikke offentliggjort, hvornår vi kan forvente at se "Greenbrier", men kan du ikke få nok af universet, er  der spinoff-serien "Better Call Saul", der er en forløber til "Breaking Bad".

Kommentarer

Bryan Cranston optræder ikke i "Breaking Bad"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen