Connie Nielsen har hovedrollen i ny Viaplay-serie

Viaplay har netop lukket aftalen om en international serie med Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne.

Serien hedder "Close to Me" og er et psykologisk drama baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn. Det fremgår af en pressemeddelse fra Nordic Entertainment Group.

Jo Harding (Connie Nielsen) har på overfladen det hele: Et smukt hus, begavede børn og en hengiven mand (Christopher Eccleston). Men efter et styrt forsvinder et helt år fra Jos hukommelse. I kampen for at genvinde det tabte, opdager hun, at det liv, hun havde, slet ikke var så perfekt, som hun forestillede sig – og at en frygtelig hemmelighed holdes skjult for hende.

"Dette foruroligende og fascinerede drama afslører bedraget, der kan ligge under et tilsyneladende perfekt familieliv og sætter spørgsmålstegn ved, hvad vi egentlig ved om os selv og dem, der er tættest på os," fortæller Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group. Og Wallestam er tilfreds med valget af de to skuespillere i hovedrollerne: "Connie Nielsen og Christopher Eccleston er nogle meget karismatiske talenter, der sammen med det stærke plot trækker seerne ind fortællingen".

Se også: Moovy TV møder Connie Nielsen - Wonder Womans mor!

Connie Nielsen har spillet med i en lang række internationale produktioner såsom "Gladiator", "Mission to Mars", "The Hunted" og "Nymphomaniac". Skotske Christopher Eccleston er kendt fra "Doctor Who" og  "Our Friends in the North" samt "Beskyldt", som han vandt en Emmy for.

"Close to Me" er skrevet af Angela Pell ("Snow Cake", "Gifted") og instrueret af Michael Samuels ("The Missing", "Any Human Heart"). Gina Carter ("24 Hour Party People", "Kingdom") og Connie Nielsen er executive producers på serien.

Optagelserne forventes at gå i gang snarest i England. "Close to Me" består af seks episoder og får premiere på Viaplay i 2021. 

Kommentarer

Connie Nielsen har hovedrollen i ny Viaplay-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen