Der er et hemmeligt "Stranger Things"-spil på Polaroids hjemmeside

Et gratis fuldblods arkadespil – lige i seriens ånd...

Vi nærmer os premieredatoen for 3. sæson af "Stranger Things" på Netflix. Fra 4 juli kan vi igen vende tilbage til Hawkins, Indiana og besøge vores allesammens yndlingsteenagere.

I den forbindelse har der i den senere tid været flere forskellige kampagner som skulle forsøge at trække penge op af lommen på seriens mere dedikerede fans. Lige fra et Lego-sæt til Burger King's Upside Down Whopper. Seneste skud på stammen er et specialdesignet Polaroid-kamera, der fuldt ud lever op til seriens retro-stemning. Ikke nok med det, men Polaroid har derudover "gemt" et lille "Stranger Things"-arkadespil på deres hjemmeside.

I spillet kan du spille som en af seriens hovedpersoner, og det går i alt sin enkelthed ud på at grave sig rundt i banen, mens man bruger sit Polaroid-kamera til at blitze eventuelle monstre. 

Spillet er gratis, men der er dog en hage. Du kan ikke bare uden videre tilgå spillet på deres hjemmeside. Du skal nemlig først taste den måske mest kendte snydekode i spilhistorien – Konami-koden – for at få adgang til spillet. Til gengæld får du så adgang til gratis, pixeleret arkadestemning på din egen skærm.

Du kan finde spillet lige her.

Nårh ja, Konami-koden (som bare skal indtastes direkte, når du er på siden) er ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A

Kommentarer

Der er et hemmeligt "Stranger Things"-spil på Polaroids hjemmeside

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen