Endnu en "Star Trek: Voyager"-stjerne dukker op i ny "Star Trek"-serie

Det er ikke kun Voyager-kaptajnen Kathryn Janeway, som trekkies snart kan gense i animationsserien "Star Trek: Prodigy".

En hulens masse splinternye "Star Trek"-serier er netop nu i produktion, og flere af franchisens gamle kendinge dukker op igen – herunder Spock i "Star Trek: Discovery", Jean-Luc Picard i "Star Trek: Picard" og Starfleet-kaptajnen Kathryn Janeway i den kommende animationsserie "Star Trek: Prodigy".

Netop Janeway var kaptajnen om bord på rumskibet Voyager i "Star Trek: Voyager" (1995-2001), som over flere år kæmpede en brav kamp for at finde hjem til Jorden, efter at et fremmed væsen tvang Janeway og Co. 70.000 lysår væk fra deres hjem.

Og allerede i oktober 2020 kom det frem, at Janeway får en stor rolle i animationsserien "Star Trek: Prodigy", som udkommer senere i år – I kan se en trailer til serien her. Og nu viser det sig, at Janeway, der spilles af Kate Mulgrew ("Orange Is the New Black"), ikke er den eneste "Star Trek: Voyager"-karakter, som får et snarligt comeback.

Læs også: Første kig på 3D-animeret Janeway fra "Star Trek: Prodigy"

Under en nylig "Star Trek"-convention i Las Vegas, hvor flere af franchisens skuespillere fortalte anekdoter til tusindvis af begejstrede trekkies, afslørede skuespilleren Robert Beltran, at han også medvirker i "Star Trek: Prodigy":

"Jeg ved ikke, om jeg bør fortælle det her endnu... men jeg arbejder på animationsserien sammen med Kate: 'Star Trek: Prodigy'."

I "Star Trek: Voyager" spillede Beltran den forhenværende frihedskæmper Chakotay, som bliver Voyagers first officer og Janeways højre hånd.

Netop "Star Trek: Prodigy" udfolder sig i den samme afsides afkrog af galaksen, som "Star Trek: Voyager" udspillede sig i. I serien følger vi en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Janeway – og altså åbenbart også en hologram-udgave af Chakotay.

Det kreative arbejde på "Star Trek: Prodigy" superviseres af det Emmy-belønnede makkerpar Kevin Hageman og Dan Hageman ("The Lego Movie", Trollhunters", "Ninjago"), og serien lander på Paramount+ til efteråret.

Kommentarer

Endnu en "Star Trek: Voyager"-stjerne dukker op i ny "Star Trek"-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen