Første kig på ny Netflix-serie: Kvindelige wrestlere i spandex og glimmer

I dag afslører Netflix de første billeder fra komedieserien "GLOW", som får premiere eksklusivt på streamingtjenesten 23. juni. Serien beskrives som spækket med 80'er-vibes og kvinder iført spandex, glimmer og højt hår. Se alle de nye billeder nedenfor.

"GLOW" følger den arbejdsløse skuespillerinde Ruth Wilder (Alison Brie, bl.a. er kendt som Trudy Campbell i "Mad Men") i 1980'ernes Los Angeles. I et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver Ruth lykken i wrestling-verdenen. I en gruppe på 12 kvindelige wrestlere konkurrerer Ruth bl.a. mod Debbie Eagan (Betty Gilpin) – en tidligere skuespillerinde, der forlod branchen, da hun skulle have et barn, men nu er tilbage, da hendes perfekte liv viste sig ikke at være så perfekt endda.

Ved roret for wrestling-gruppen er Sam Sylvia (Marc Maron), en afdanket B-filminstruktør, der skal lede gruppen til stjernestatus.

Serien er skabt af Liz Flahive ("Homeland", "Nurse Jackie") og Carly Mensch ("Nurse Jackie", "Orange Is the New Black", "Weeds").

Kommentarer

Første kig på ny Netflix-serie: Kvindelige wrestlere i spandex og glimmer

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen