"Friends: The Reunion" får endelig premieredato – se teaseren

I'll be there for you...

Så kan "Friends"-fans godt begynde at glæde sig. Det er nemlig blevet annonceret, at den længe ventede "Reunion Special" vil blive sendt om to uger – 27. maj. Indtil videre er det dog kun på den amerikanske streamingtjeneste HBO Max, at det vil blive vist, og det er således endnu uvist, hvornår danske fans vil kunne se vennerne samlet igen.

Den planlagte reunion skulle oprindeligt være blevet sendt i maj sidste år, men blev udskudt på grund af coronapandemien. Nu er den så blevet optaget i marts, hvor alle seks "Friends"-stjerner – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer – blev forenet.

Se også: Teaser-video: "Friends" bliver til LEGO!

Den kommende special vil ikke være et nyt afsnit af serien, men vil forene skuespillerne i de oprindelige kulisser, hvor de i en time vil fejre serien med gæsteoptrædener af bl.a. Justin Bieber, Lady Gaga, Tom Selleck og Reese Witherspoon. Seks heldige fans fik mulighed for at overvære herlighederne live som publikum.

"Friends" løb over skærmen fra 1994 til 2004 og har efterfølgende fået nyt liv på Netflix, hvor nye, yngre fans er kommet til. En kort teaser til reunion-showet kan ses her:

Kommentarer

"Friends: The Reunion" får endelig premieredato – se teaseren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen