"House of Cards" spin-off er i støbeskeen

En kommende spin-off af Netflix-hittet om det beskidte spil i Washington kunne meget vel omhandle én af seriens mest interessante bi-figurer.

I kølvandet på nyheden om, at den kommende sjette sæson af "House of Cards" bliver den sidste med stormombruste Kevin Spacey i hovedrollen som den skruppelløse Francis J. Underwood, er det kommet frem, at en spin-off-serie i samme univers er under opsejling.

Ifølge Variety er Netflix i færd med at udvikle konceptet til en ny serie, der meget vel kunne omhandle Doug Stamper, der i "House of Cards" bliver portrætteret af Michael Kelly i rollen som Underwoods loyale og dybt betroede medarbejder.

Dog bliver mindst to andre koncepter drøftet på nuværende tidspunkt, så det endelige omdrejningspunkt er stadig uvist. Eric Roth, der fungerede som executive producer på seriens første fire sæsoner, er udset til at skrive den nye serie. 

"House of Cards" fik premiere på Netflix i 2013 og har modtaget såvel flotte roser fra kritikerne samt et væld af nomineringer og priser i årenes løb.

Kommentarer

"House of Cards" spin-off er i støbeskeen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen