Pilou Asbæk om "Game of Thrones": Svært at være en stjernepsykopat

Når "Game of Thrones" vender tilbage i morgen, bliver det bl.a. til et gensyn med Pilou Asbæk som den ikke særlig sympatiske Euron Greyjoy. Og den danske skuespiller fortæller, at det er en krævende role. Det skriver Ekstra Bladet.

"Det vigtigste for mig i denne sæson var, at jeg ville prøve at have det sjovt i hver eneste scene. Det er ret svært at vise et nuanceret billede af en stjernepsykopat, men jeg prøver at gøre det så godt, som jeg overhovedet kan," siger Asbæk.

Se også: Moovy TV: Pilou Asbæk om sin medvirken i "Game of Thrones".

Som altid er den populære HBO-serie omgærdet af megen hemmelighedskræmmeri, og Asbæk fortæller, at han da heller ikke selv kender til sin figurs endelige skæbne: "Jeg ser sæson seks som en introduktion til Greyjoy. Her i sæson syv får vi lov til at folde ham en lille smule mere ud. Men jeg aner ikke, hvor jeg ender henne, om jeg dør eller ej."

Skuespilleren fortæller samtidig, at det er sjovt at kunne spille en bad guy: "Jeg lavede 'Ghost in the Shell', hvor jeg var den her store, bløde mand, som er en kæmpe ved siden af Scarlett Johansson, og han var en good guy. Og så at komme tilbage og få lov til at lave 'Game of Thrones', hvor min rolle er så defineret ond hele vejen igennem, er sjovt."

Se eller gense Moovy TV's interview med Pilou Asbæk, hvor han taler om netop "Ghost in the Shell":

Kommentarer

Pilou Asbæk om "Game of Thrones": Svært at være en stjernepsykopat

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen