"Star Wars"-serien "Ahsoka" får officiel premieredato

Anakin Skywalkers lærling får snart sin helt egen spin-off.

Det har længe været kendt, at den kommende "Star Wars"-serie "Ahsoka" udkommer på Disney+ i august.

Nu har vi så endelig fået den eksakte premieredato: Føljetonen om Anakin Skywalkers lærling, jedi-ridderen Ahsoka Tano, starter den 23. august. 

I den titulære hovedrolle finder vi Rosario Dawson, mens Lars Mikkelsen dukker op som den kendte og iskolde "Star Wars"-skurk Storadmiral Thrawn. Det bliver første gang, at Thrawn-figuren kan opleves i en live-action-version.

Læs også: Lars Mikkelsens skurkerolle er den store fjende i kommende "Star Wars"-film

Dawson og Mikkelsen får bl.a. selskab af Natasha Liu Bordizzo, Mary Elisabeth Winstead, Eman Esfandi samt ikke mindst Ray Stevenson, der som tidligere rapporteret desværre afgik ved døden i maj

"Ahsoka" fortsætter historien om den heltemodige jedi, der oprindeligt blev introduceret i animeret form i "Star Wars: The Clone Wars" og også optrådte i "Star Wars: Rebels". Hun blev hurtigt en publikumsfavorit, og i 2. sæson af "The Mandalorian" dukkede karakteren for første gang op i kød og blod.

I "Ahsoka" er Anakin Skywalkers tidligere lærling på sporet af Storadmiral Thrawn og jedi-kollegaen Ezra Bridger, der begge forsvandt under et episk slag i slutningen af "Star Wars: Rebels".

Der er dermed lagt i kakkelovnen til et episk stjernekrigseventyr, når "Ahsoka" som nævnt får premiere på Disney+ den 23. august. 

Kommentarer

"Star Wars"-serien "Ahsoka" får officiel premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen