Podcast: Episode #36 - Nytårsspecial 2022: Årets bedste film

Moovy Podcast kårer de ti bedste film fra 2022!

I sidste uge kårede Moovy Podcast det sidste års ti bedste tv-serier, og i anden halvdel af denne nytårsspecial skal de bedste film fra 2022 kåres.

De to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har forsøgt at finde det bedste blandt det hav af titler, der er landet i biografen og på streaming i løbet af hele 2022. Og nu skal de umulige valg tages – for hvilke var de 10 bedste?

hør også: EPISODE #35 - NYTÅRSSPECIAL 2022: ÅRETS BEDSTE SERIER

Værterne kommer vidt omkring på hver deres individuelle toplister, der gemmer fantastiske film og personlige oplevelser, der alt sammen har bidraget til et rigt filmår med skyhøj kvalitet.

Mesterinstruktører som Guillermo del Toro, Ruben Ostlünd, Park Chan-wook og Paul Thomas Anderson har sneget sig ind på listen, og foruden "Triangle of Sadness" er Skandinavien også fint repræsenteret med bl.a. "Verdens værste menneske" og "Holy Spider".

Sensationer som "Top Gun: Maverick" og "Everything Everywhere All at Once" kommer også i spil – men er de steget til tops? 2022 har også vist sig som et godt gyserår, da både Ti Wests "X" og Jordan Peeles "Nope" imponerer. Men hvad lander mon på værternes førsteplads?

Der bliver også tid til at kåre årets største skuffelser og ikke mindst overraskelser. Levede "The Batman" op til forventningerne, og har Michael Bay begået noget galt eller genialt med sit action-remake "Ambulance"?

Og for at det ikke kun skal handle om 2022 og nye film, går værterne også tilbage i tiden og disker op med årets bedste anbefalinger af ældre film, de har set og opdaget i løbet af året. Her kan du høre om "Deep Cover" med musik af Dr. Dre og Snoop Dogg, en Robert Altman-film, en fransk thriller og en Elizabeth Taylor-klassiker.

Vi lyttes!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #36 - Nytårsspecial 2022: Årets bedste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen