Podcast: Fem til fredag #9 - De 5 bedste film af John Carpenter + Halloween Kills

Vi nærmer os Halloween, og derfor kaster Moovy Podcast sig ikke alene over de 5 bedste John Carpenter-film, men også den biografaktuelle "Halloween Kills".

Fem til fredag på en søndag! Vi har i løbet af de seneste fredage på Moovy Podcast fokuseret på gys, gru og uhygge – bl.a. med fem af de bedste originale gyserfilm, som du kan se på Netflix samt fem uhyggeligt undervurderede gyserfilm

I denne uge er det straks anderledes. Mikkel Abel og Joachim Jelle har i samhørighed med hele Moovy-holdet lavet den ultimative John Carpenter Top 5-liste, og vi må da anerkende, at der nok er en overraskelse eller to. 

HØR OGSÅ: EPISODE #13 - NO TIME TO DIE, SQUID GAME, KASTANJEMANDEN OG THE GUILTY

Derudover gennemgår værterne også, hvad der kendetegner en John Carpenter-film – alt fra de sprøde synth-scores til western-inspirationer og den altid gudeskønne Kurt Russell.

I sin tid skabte John Carpenter nærmest en helt ny gyser-subgenre. Slasherfilmen "Halloween" har fået utallige efterfølgere, og med "Halloween Kills" har vi fået føjet endnu et blodigt kapitel til Michael Myers-mytologien. Moovy anmelder selvfølgelig filmen, og det bliver helt og aldeles SPOILERFRIT.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #9 - De 5 bedste film af John Carpenter + Halloween Kills

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen