Podcast: Episode #13 - No Time to Die, Squid Game, Kastanjemanden og The Guilty

Moovy Podcast tager denne gang fat i den længe ventede "No Time to Die", det sydkoreanske Netflix-hit "Squid Game", Nordic Noir-serien "Kastanjemanden" og det amerikanske remake "The Guilty" med Jake Gyllenhaal.

Selvom gys og gru står på Skræktober-programmet her på Moovy Podcast, betyder det ikke, at vores kære lyttere må undvære anmeldelser. Rent faktisk har vi hele fire af slagsen med i dag, og det er fire meget omtalte værker.

Ugens episode indeholder nemlig noget så dansk som Nordic Noir-serien "Kastanjemanden", hvor Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard spiller to detektiver, der skal løse mysteriet om den titulære morder.

Værterne Mikkel Abel og Joachim Jelle bliver på Netflix, for i samme ombæring er der en film med dansk islæt at finde. Jake Gyllenhaal har overtaget Jakob Cedergrens plads på alarmcentralen i det amerikanske remake "The Guilty", der ikke overraskende er baseret på spændingsfilmen "Den skyldige".

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #8 - 5 UHYGGELIGT UNDERVURDEREDE GYSERFILM

Det bliver dog også barnligt. Barnligt og blodigt vel at mærke. "Squid Game" har taget, bogstaveligt talt, hele verden med storm, og derfor skyndte Mikkel og Joachim at binge hele serien, så de kunne give deres besyv med, om serien er god eller alt for hypet.

Men det er også tid til at sige farvel. Daniel Craig afleverer sine våben og beføjelsen til at dræbe i "No Time to Die", der altså er hans sidste eventyr som James Bond. Efter udskydelse på udskydelse grundet COVID-19 har Cary Joji Fukunagas storslåede actionbasker fundet vej til det hvide lærred, og nu skal vi finde ud af, om den får 0,0 eller 7 stjerner. 

Sidst, men ikke mindst, runder vi lige to anbefalinger, der på grund af den populære "Squid Game" er voldfede sydkoreanske film, der bare skal ses – og det er lige nu!

Vi lyttes ved næste gang, hvor Moovy Podcast atter står i gysets navn!

00:07:11 - Anmeldelse af "Kastanjemand"

00:20:12 - Anmeldelse af "The Guilty"

00:37:21 - Anmeldelse af "No Time to Die"

01:03:03 - Anmeldelse af "Squid Game"

01:22:20 - Ugens anbefalinger (Sydkoreanske film)

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #13 - No Time to Die, Squid Game, Kastanjemanden og The Guilty

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen