Trailer: "Horizon": Første episke trailer til Kevin Costners nye western

Costners storslåede westernsaga bliver delt op i hele fire spillefilm.

Tilbage i oktober fik vi en ultrakort teaser til Kevin Costners næste projekt som instruktør, "Horizon", og nu har Warner Bros. omsider givet os den første reelle trailer til den kommende western, og den kan ses herunder.

Der er i øvrigt tale om traileren til de to første dele af "Horizon", for som vi tidligere har rapporteret her på Moovy, så er Costners westernsaga en omfangsrig fortælling (som Costner i øvrigt selv har skrevet), der strækker sig over så mange år og involverer så mange karakterer, at den 69-årige skuespiller/filmmager har følt sig nødsaget til at fordele den over sammenlagt fire biograffilm.

Og mens del 1 og del 2 af "Horizon" udkommer i biograferne i år, så ligger del 3 og del 4 tilsyneladende lidt længere ude i, ja... horisonten.

Læs også: Regé-Jean Page og Glen Powell får hovedrollerne i "Butch Cassidy and the Sundance Kid"-tv-serie

"Horizon: An American Saga" udfolder sig under den amerikanske borgerkrig (1861-1865), og filmene udforsker, hvordan Det Vilde Vesten både blev vundet og tabt takket være manges blod, sved og tårer. Adskillige familier, venner og fjender følges undervejs, mens USA både smadres og stykkes sammen igen.

Ud over Costner selv byder rollelisten på navne som Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jamie Campbell Bower, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Jena Malone, Alejandro Edda, Tatanka Means og Michael Rooker.

"Horizon: An American Saga - Del 1" udkommer i biograferne den 27. juni, mens "Del 2" lander den 15. august. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

"Horizon": Første episke trailer til Kevin Costners nye western

  • ★★★★★1

    Det ser jo temmelig sentimalt og cheesy ud, men fedt at det er så ambitiøst. Den kommer muligvis 20 år for sent. 

    Lars!27-02-24 10:05

  • ★★★★★0

    Det ser jo temmelig sentimalt og cheesy ud, men fedt at det er så ambitiøst. Den kommer muligvis 20 år for sent. 

    100% enig.

    The Insider27-02-24 10:06

  • ★★★★★★0

    Fire spillefilm - Vildt!

    Men ikke underligt - de har jo set hvad en serie kan gøre for streaming (og biograferne - Avatar, Star Wars, Avengers, Bond, MI, Harry Potter osv, osv) , og det er en kamp for overlevelse efterhånden.

    Jeg er lidt lunken omkring det, men tvivlen skal da komme dem tilgode.

    Med hensyn til Cheesy - så havde jeg det på samme måde med Titanic, og havde absolut ingen forventninger. Meeen det gik jo ret godt ved billetlugerne.

    Wayne27-02-24 10:47

  • ★★★★2

    Jeg synes det ser awesome ud. Og det kan godt være at musikvalget i traileren spiller til den sentimentale side, men jeg synes nu Costner plejer at levere varen i sidste ende. Til gengæld ser det ud som om den virkelig er optaget på de store fede locations, fremfor alle mulige backlots og studier, og det kan jeg virkelig godt savne nu om dage.

    Vildt nok med fire film på én gang alligevel. Det bliver spændende hvordan det skal virke.

    gi-jones27-02-24 12:08

  • ★★★★★1

    Gdammit Johan læste kun lige det første og tænkte, hvorfor havde jeg ikke hørt noget som helst :)

    Elwood27-02-24 14:55

  • ★★0

    Heh glemmer aldrig da Costner "snød" alle publikummer til koncerten med Kevin Costner & Modern West, hvor han kom ind via samme indgang som tilskuerne. Så da han gik hen til forreste række (hvor jeg sad) fik jeg et kram.

    Dette projekt lyder lovende og skal helt sikkert ses, hvis det bliver tilgængelig på 4K UHD BD...eller almindelig blu-ray...

    Ryder66627-02-24 15:09

  • ★★★0

    Lyder som han er lidt inspireret af første sæson af den gamle tv-serie Coloradosagaen (1978-1979)

    Gormanden27-02-24 17:05

  • ★★★★★0

    Jeg synes det ser ret fedt ud, og det gør ikke mig noget, at Kevin Costner spiller på det sentimentale, så længe at kvaliteten på alle parametre er i højsædet, som det tydelig vis er her.

    Synes også det er fedt at Kevin Costner holder fast i en mere traditionel og gammeldags måde at lave westerns på. Det er meget godt også at have den kontrast at vælge imellem ud over de mere moderne westerns.

    Vildt at han tør give sig i kast med fire film og spændende bliver det at se, om han kan holde samme niveau fra start til slut. Jeg tror dog, at hvis der endelig er nogen som skulle kunne klare så episk et projekt, ja så er det netop Kevin Costner. :)

    NightHawk27-02-24 17:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen