Trailer: "Fallout": Masser af kitsch og kernevåben i ny trailer til serien baseret på de populære postapokalyptiske spil

Om en måneds tid sender Amazon Studios os til USA's fremtidige, radioaktive ødemark.

Fans af de ekstremt populære "Fallout"-videospil er vant til at vente adskillige år mellem franchisens titler – men heldigvis skal de kun vente en måneds tid, før Amazon Studios' "Fallout"-serie lander på Prime Video.

Og oven på en teaser tilbage i december har selskabet nu frigivet den første længere trailer til "Fallout", og den kan ses herunder.

Se også: "Borderlands"-traileren med Cate Blanchett og Co. er omsider landet

"Fallout"-spillene foregår i en dyster fremtid, hvor det meste af Jorden er blevet udryddet af destruktive atomvåben, og hvor man må bekæmpe alt fra radioaktive bæster til "Mad Max"-agtige voldsmænd for at overleve.

"Fallout"-serien starter ud i en af fremtidens underjordiske bunkere, Vault 33, og handlingsforløbet i føljetonen vil passe ind i franchisens overordnede historie, som er blevet opbygget gennem adskillige succesfulde videospil. Vi møder både dusørjægere, soldater og almene borgere, der kæmper for at overleve i den postapokalyptiske virkelighed.

Den kreative duo bag "Westworld"-serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, er med om bord som producere, og foran kameraet finder vi bl.a. Walton Goggins ("The Shield"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks") og Ella Purnell ("Star Trek: Prodigy").

Hele 1. sæson af "Fallout" udkommer på Prime Video herhjemme den 12. april. Se den nye trailer her:

Kommentarer

"Fallout": Masser af kitsch og kernevåben i ny trailer til serien baseret på de populære postapokalyptiske spil

  • ★★★★1

    Jeg har faktisk aldrig spillet de to første, ej heller Wasteland. Havde dog en ven, der gik meget op i Wasteland på C64, da det udkom. Og jeg boede på kollegie med en, der anmeldte spil for computerblade, og som jævnligt fortalte mig om nye sjove (og grove) detaljer ved det første.

    Jeg hoppede først med på vognen med Fall Out 4, efter mange, mange overtalelsesforsøg fra en online-ven, og endte med fluks at hoppe videre til 3 og NV + al DLC. 

    Jeg har købt det første på GOG for noget tid siden, men er aldrig kommet i gang med det. Mest fordi den PC, jeg har stående, er så ufattelig ringe at arbejde med.

    Overvejer også, om jeg skal kaste penge efter Premium tier af PS+, hvor 3 og NV skulle være tilgængelige, som opvarmning til serien. 

    thomsen 8-03-24 12:39

  • ★★★★1

    Åh ja, serien - det hele afhænger selvfølgelig af, om historien er interessant nok. Men det ser foreløbigt ud til, at de har ramt stemning og tone meget godt. Jeg har bestemt tænkt mig hoppe på Prime i april. 

    thomsen 8-03-24 12:41

  • ★★★2

    De første tre Fallouts-spil, 1, 2 og Tactics har så lave systemkrav, at du skal grave en computer op fra slutningen af 90'erne, for ikke at være i stand til at køre dem.

    Fallout 3 og NV kræver en computer der er omkring 20 år gammel for at køre, måske lidt nyere hvis man smider mods på og så vidt jeg husker, kan de have nogle problemer med onboard Intel-kort.

    Den originale udgave Wasteland er endnu lettere at køre da det, som thomsen skriver, udkom til C64, men der findes en remastered udgave der udkom for et par år siden, som selvfølgelig har lidt højere krav, men trods alt ikke mere end end en 13-14 år gammel CPU.

    Eller sagt på en anden måde, hvis man vil dykke ned i serien fra Wasteland og frem til NV, så skal man stort set bare støve sin gamle laptop af for at kunne gøre det, eller høre om ens job har noget gammelt lort på lager, som de bare skal have med. :D

    Eller købe sig en Steam Deck!

    NSF 8-03-24 13:07

  • ★★★★0

    laptop

    FNYS!

    Gasivodo 9-03-24 14:46

  • ★★★★★2

    Jeg spiller kun på Vic-20!!! Aner ikke hvad en laptop er!!!

    David Lund 9-03-24 17:11

  • ★★★2

    FNYS!

    Jeg mener selvfølgelig iPad.

    NSF 9-03-24 17:11

  • ★★★1

    Jeg spiller kun på Vic-20!!! Aner ikke hvad en laptop er!!!

    Spiller kun på en Altair 8800, hvem har brug for ting som skærm, tastatur og mus!

    NSF 9-03-24 21:09

  • ★★★★0

    Jeg mener selvfølgelig iPad.

    Sadist

    Gasivodo10-03-24 14:50

  • ★★★1

    Hvis man lige skal varme op til Fallout, så er den remastered version af det originale Wasteland på tilbud på Steam til hele 1,5 euro.

    Fallout Classic Collection, der indeholder de første tre spil, koster 5 euro.

    Fallout 3 og NV står til 2,5 euro, men det kan nok bedst betale sig at købe GOTY-udgaven af 3'eren, der koster 6,59 euro, fordi den indeholder alt DLC. Til samme pris kan man få NV Ultimate, der også indeholder alt DLC.

    Samme historie med Fallout 4, hvor spillet uden DLC koster 6,59 euro, men udgaven med alt DLC koster 10 euro.

    Fallout 76 er også på tilbud til 10 euro og der er noget DLC til det, som jeg ikke har prøvet.

    Og så kan man købe en bundle med alt Fallout, inkl. Fallout 4 VR, som også er forholdsvis billig.

    NSF16-03-24 13:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen