Trailer: Basketball-stjernen Kyrie Irving går fra reklame til spillefilm med "Uncle Drew"

Basketball-stjernen Kyrie Irving går "Space Jam" og Michael Jordan i skoene med sin egen film.

Det er ikke noget nyt, at basketball-stjerner går til filmen. Mest berømt spillede legendariske Michael Jordan overfor Looney Tunes-karaktererne i kultfilmen "Space Jam" fra 1996, og rygterne om en "Space Jam 2" med superstjernen Lebron James har længe været på tale. Ligeledes spillede den tidligere basket-stjerne Ray Allen overfor Denzel Washington i Spike Lees "He Got Game" i 1998, mens den aktuelle Golden State Warriors-spiller Kevin Durant indtog hovedrollen i "Thunderstruck" fra 2012. Nu er endnu en basketball-spiller så klar med sin egen film. Boston Celtics-spilleren Kyrie Irving indtager nemlig hovedrollen i den kommende film "Uncle Drew".

"Uncle Drew" fik en lidt aparte skabelse, eftersom den er baseret på en række Pepsi Max-reklamer. Her spillede Kyrie Irving, iført kraftig make-up, fat suit og paryk, den legendariske pensionerede basket-spiller Uncle Drew, der kan udspille enhver modstander. Reklamerne var lavet som en kort dokumentarserie, som senere førte til en 20 minutter lang kortfilm. Den gik derefter viralt, og den store popularitet har nu ført til en hel spillefilm.

"Uncle Drew" handler om fyren Dax (Lil Rel Howery fra Get Out) der har brugt hele sin livsopsparing på at deltage i en basketball-turnering, hvor han skal vinde over sin rival og samtidig score den store pengepræmie. For at vinde slår han sig sammen med den gamle Uncle Drew, der må prøve at få sine tidligere holdkammerater overtalt til også at deltage.

Som Uncle Drews tidligere holdkammerater kan ikoniske spillere som Shaquille O'Neal, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson og Lisa Leslie ses.

Filmen får amerikansk premiere 29. juni, men finder næppe vej til de danske lærreder. Traileren kan ses herunder.

Kommentarer

Basketball-stjernen Kyrie Irving går fra reklame til spillefilm med "Uncle Drew"

 • 0

  Så lang en indledning om basketballspillere på film, og så nævnes Dennis Rodman slet ikke :( 

  HonoDelLoce19-02-18 14:33

 • 0

  Ah, blunder fra min side! Hvem kan glemme en klassiker som Simon Sez. ;)

  Mikkel Abel19-02-18 14:52

 • 0

  Ah, blunder fra min side! Hvem kan glemme en klassiker som Simon Sez. ;)

  Og hans forrygende indsats over for Jean Claude Van Damme i Double Team. Det var typisk Hollywood-racisme, at han ikke blev nomineret til nogen som helst pris for den indsats! ;) 

  HonoDelLoce19-02-18 15:28

 • ★★★0

  Space Jam blev i øvrigt til på præcis samme måde.

  Elwood19-02-18 19:49

Log ind for at deltage i diskussionen