Trailer: Første trailer til "Gøg og Gokke" byder på komik og drama

Filmen om det legendariske komikerpar følger duoen på turné i karrierens efterår.

Den biografiske fortælling om komikerparret Gøg og Gokke, der iklædt bowlerhatte tog verden med storm fra 1920'erne og frem til 50’erne med deres slapstick-underholdning, har fået sin første trailer, der kan ses herunder.

Komedie-dramaet ser ud til at have fundet de helt rigtige skuespillere til at portrættere den magre Gøg med det borgerlige navn Stan Laurel og den noget mere trinde Gokke, også kendt som Oliver Hardy, i skikkelse af hhv. Steve Coogan ("The Trip to Spain") og John C. Reilly ("Kong: Skull Island").

Drama i kulisserne 

Fortællingen tager sit udgangspunkt i 1953, hvor de to showmænd i karrierens efterår drager på turné i Storbritannien, hvilket blandt andet fører dem til London. Som det fremgår af traileren, byder turnéen ikke kun på sjov og spas, men også masser af drama i kulisserne, hvor samarbejdet imellem de to geniale komikere viser sig at være ikke helt gnidningsfrit.

Instruktionen er lagt i hænderne på skotten Jon S. Baird ("Filth"), mens manuskriptet et leveret af Jeff Pope ("Philomena").

"Gøg og Gokke" slår gækken løs i de danske biografer i april næste år.

Kommentarer

Første trailer til "Gøg og Gokke" byder på komik og drama

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen