Trailer: Første trailer til Oliver Stones "Snowden"

Igennem sin glorværdige karriere har instruktøren Oliver Stone ofte tacklet omdiskuterede, historiske personligheder, og det gør han ligeledes i sin næste film, "Snowden", der stiller skarpt på NSA-whistlebloweren Edward Snowden.

Joseph Gordon-Levitt spiller Snowden, der i 2013 lækkede fortrolige oplysninger om efterretningsvæsenet NSA til den engelske avis The Guardian. Snowden var en højtstående NSA-ansat, som ikke kunne leve med, at NSA uden tilladelse udspionerede millioner af borgere. I dag lever han i eksil i Moskva, idet hans lovstridige lækage har gjort ham efterlyst i USA.

Som sagt er kontroversielle hændelser og personer ikke ukendt territorium for Stone, der tidligere har lavet film om bl.a. Vietnam-krigen ("Platoon"), den amerikanske børshandel ("Wall Street") og flere amerikanske præsidenter ("JFK", "Nixon"). Stone har mødt den virkelige Snowden adskillige gange i Moskva i forbindelse med sit researcharbejde til filmen, og han har skrevet manuskriptet sammen med Kieran Fitzgerald ("The Homesman").

Udover Gordon-Levitt medvirker bl.a. også Nicolas Cage, Shailene Woodley, Scott Eastwood, Zachary Quinto, Rhys Ifans, Melissa Leo, Tom Wilkinson og Timothy Olyphant.

Snowden får amerikansk biografpremiere 16. september, men en dansk premieredato er endnu ikke blevet offentliggjort.

Kommentarer

Første trailer til Oliver Stones "Snowden"

 • ★★★★0

  Ja ja, det kan såmænd bliver en solid thriller. Lewitt er ihvertfald godt valg til rollen. 

  Babo27-04-16 20:33

 • ★★★★0

  JGL har ramt Snowden ret godt må man sige, og damm jeg blir hel glad over og se Nicolas Cage igen i en storfilm, uanset, hvor lille eller stor hans rolle er.

  Elwood27-04-16 20:43

 • ★★★★0

  Som jeg skrev andetsteds, så har de godt nok gjort hvad de kan for at gøre historien mere sexet og dramatisk. Der bliver nok smurt lidt for tykt på for min smag.

  Kruse27-04-16 20:47

 • ★★★★0

  Snowden's sexyparty ?

  Elwood27-04-16 20:49

 • ★★★★★0

  Er det ikke ved at være pænt længe siden, at Stone lavede en god film?

  Bruno27-04-16 20:55

 • ★★★0

  Lewitt gør det overbevisende må man sige. Men for mig virker det meget tidligt at lave den film. Det er lidt som om Snowdens historie ikke er helt færdig i virkeligheden endnu.

  gi-jones27-04-16 21:05

 • ★★★★0

  Kruse - det er Stone. Han elsker at overdramatisere og pynte rigeligt på. 

  Babo27-04-16 21:30

 • ★★★★0

  Gordon-Levitt er cool, og jeg synes allerede, han slår en god tone an.

  Oliver Stone ... det kan gå begge veje. 

  Jeg må tilstå, at "NSA så mig bolle, så nu skal de ha klø" måske ikke er den mest saglige vinkel på materialet. Den bliver dog med garanti mere underholdende end "The Fifth Estate".

  Riqon27-04-16 22:46

 • ★★★★0

  John Olivers interview med ham er stadigvæk et af de bedste jeg har set

  Og man griner over den vinkel han går, når han prøver for 2. gang og fortælle hvad det er som det her reelt kan betyde, mens man første gang ryster på hovedet over den form for "had" nogle amerikaner har mod Snowden, og det han har gjort.

  Elwood28-04-16 00:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen