Trailer: Jennifer Lawrence sparker røv i spion-thrilleren "Red Sparrow"

Stjernen er toptrænet russisk spion i den sprængfarlige actionfilm.

20th Century Fox har nu udgivet den nyeste, hårdtslående trailer til spionfilmen "Red Sparrow". Jennifer Lawrence fra bl.a. "The Hunger Games"- og "X-Men"-filmserierne spiller hovedrollen i den intense fortælling, der er instrueret af Francis Lawrence, som også stod bag tre af "The Hunger Games"-filmene og dermed genforenes med sin stjerne fra dén franchise. Traileren kan du tage et kig på herunder.

I "Red Sparrow" bliver den russiske ballerina Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) hvervet af en hemmelighedsfuld regeringsorganisation og indsat i det benhårde "Spurve"-program, der træner agenter i at bruge deres kroppe som våben. Hendes første mission som livsfarlig spion omhandler en amerikansk CIA-agent (Joel Edgerton), men inden længe er grænserne så mudrede, at ingen ved, hvem de kan stole på – og konsekvenserne så omfattende, at stormagternes sikkerhedsinstanser risikerer at smuldre.

Jennifer Lawrence var sidste år aktuel i Darren Aronofskys meget omtalte "mother!". Til efteråret kan hun igen opleves som mutanten Mystique i den næste "X-Men"-film, der har fået undertitlen "Dark Phoenix". Overfor hende i "Red Sparrow" står Joel Edgerton som den amerikanske CIA-agent. Edgerton havde på Netflix for nylig premiere på fantasy-actionfilmen "Bright", hvori han spiller en af hovedrollerne, ligesom han i 2017 førte an i den mystiske "It Comes at Night".

irons og rampling på rollelisten

"Red Sparrow" byder derudover på en spændende rolleliste, som tæller Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds, Jeremy Irons, Joely Richardson, Matthias Schoenaerts og Charlotte Rampling.

Historien tager sit udgangspunkt i forfatter Jason Matthews' bog af samme navn, der udkom i 2013.

Thrilleren får biografpremiere 1. marts.

Kommentarer

Jennifer Lawrence sparker røv i spion-thrilleren "Red Sparrow"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen