Trailer: Musical-versionen af "Prinsen af Egypten" udkommer i biograferne – se traileren

Det sker i forbindelse med den oprindelige tegnefilms 25-års jubilæum.

Tilbage i 1998 blev DreamWorks' "Prinsen af Egypten" den dengang bedst sælgende animationsfilm nogensinde uden Disneys navn på plakaten, da den indtjente 218 mio. dollars på verdensplan. Sangen "When You Believe" vandt tilmed en Oscar.

Tegnefilmen genfortalte den bibelske historie om Moses og hans kamp for – med Guds hjælp – at befri Egyptens hebræiske slaver, før han senere får fingre i de ti bud.

Ligesom mange andre populære film blev "Prinsen af Egypten" omdannet til en teatermusical, som fik urpremiere i London tilbage i 2020. Ligesom filmen blev teaterstykket skrevet af den danskboende Philip LaZebnik, som også har skrevet flere prominente "Star Trek"-afsnit og Disney-film (såsom "Mulan" og "Pocahontas").

Læs også: "Star Trek"-franchisen får omsider sit første musical-afsnit – se traileren

Og i forbindelse med den oprindelige "Prinsen af Egypten"-tegnefilms 25-års fødselsdag i år bliver musicaludgaven nu udgivet i biograferne, således at fans ikke behøver at flyve hele vejen til England for at opleve stykket.

Det er endnu uvist, om filmudgaven af musicalen også lander i danske biografer, men den lanceres i USA den 19. oktober, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Musical-versionen af "Prinsen af Egypten" udkommer i biograferne – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen