"Den lille havfrue"-remaket udkommer på Disney+ i næste måned

Nu kan du snart komme på kulørt undervandseventyr i din egen hjemmebiograf.

Disneys live-action-remake af "Den lille havfrue" er på vej til Disney+. Det sker nærmere betegnet den 6. september, hvor filmen om havfruen Ariels undersøiske eventyr lander på den populære streamingtjeneste.

Filmen udkom i biograferne i maj og har i skrivende stund indtjent ca. 564 mio. dollars på verdensplan – altså i omegnen af 3,8 mia. kroner.

Se også: Hør Disneys "Leve som dem" på 22 forskellige sprog i ny "Den lille havfrue"-video

Genindspilningen af "Den lille havfrue" puster nyt liv i den klassiske animationsfilm fra 1989, der er løst baseret på H.C. Andersens verdensberømte eventyr. I hovedrollen som havfruen Ariel finder vi Halle Bailey, mens den øvrige rolleliste prydes af etablerede navne som Javier Bardem og Melissa McCarthy.

Nyfortolkningen byder på et genhør med de klassiske sange fra den håndtegnede originalfilm, men indeholder derudover også nye kompositioner af veteranen Alan Menken og "Hamilton"-stjernen Lin-Manuel Miranda.

"Den lille havfrue" skyller som nævnt ind på Disney+ den 6. september. Og herunder kan I se Moovy TV's eksklusive video-interviews med instruktøren Rob Marshall og flere af de førnævnte stjerner i den nye "Den lille havfrue":

Kommentarer

"Den lille havfrue"-remaket udkommer på Disney+ i næste måned

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen