Trailer: Nyt smugkig på Christopher Nolans "Oppenheimer" giver os et godt indtryk af filmens stemning og musik

Filmens klipper, Jennifer Lame, står bag den seneste (og formentlig sidste) trailer til Christopher Nolans sprængfarlige drama.

Vi er nu blot to dage fra biografpremieren på Christopher Nolans "Oppenheimer", der skildrer fysikeren J. Robert Oppenheimers kamp for at udarbejde atombomben under 2. verdenskrig sammen med et hold af fremtrædende fysikere, før nazisterne kommer dem i forkøbet.

Og selvom vi allerede har fået en del trailers til filmen (såsom denne og denne), så har Universal Pictures nu frigivet et unikt, forlænget smugkig på det historiske drama, som kan ses herunder.

Læs også: Christopher Nolan: Kunstig intelligens kan nå Oppenheimer-højder

Traileren bærer titlen "Opening Look", men der er dog ikke tale om filmens startsekvens. Men videoen giver os et godt indtryk af filmens historie og persongalleri, herunder Oppenheimer selv (spillet af Cillian Murphy) og politikeren Lewis Strauss (spillet af Robert Downey Jr.).

Også svenske Ludwig Göranssons musik folder sig godt ud i nedenstående trailer. Og snart kan I se (og høre) Moovy TV's "Oppenheimer"-interview med netop Göransson her på siden. Den Oscar-belønnede komponist har tidligere lavet musikken til bl.a. "Black Panther"-filmene og "Star Wars"-serien "The Mandalorian".

"Oppenheimer" udkommer i de danske biografer på torsdag, og du kan netop nu vinde fribilletter til den her. Filmen kan bl.a. opleves i knivskarp 4K i FORMAT Biograf. Book billetter her.

På premieredagen, den 20. juli kl. 20.00, kan du også opleve vores Podcast-værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, introducere filmen før en 70mm-visning i Aarhus C. Køb billetter her.

Kommentarer

Nyt smugkig på Christopher Nolans "Oppenheimer" giver os et godt indtryk af filmens stemning og musik

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen