Trailer: Se den rørende teaser til ny dokumentar om The Beatles’ nye (og sidste) sang

Om få dage udgiver The Fab Four (svane)sangen "Now and Then".

Miraklernes tid er ikke forbi: Om få dage udgiver historiens vigtigste pop- og rockgruppe, The Beatles, nemlig bandets absolut sidste sang – vel at mærke 53 år efter gruppens opløsning. Og mon ikke alverdens Beatles-fans i den specielle anledning kommer til at fælde en tåre? 

Den "nye" sang hedder "Now and Then" og er skrevet af John Lennon engang i slutningen af 1970’erne. Sangen kombinerer gamle indspilninger fra de afdøde beatler, George Harrison og John Lennon, med nye indspilninger af Paul McCartney og Ringo Starr fra sidste år.

Læs også: Kommende Beatles-film skifter instruktør – igen

Resultatet er altså en helt ny Beatles-sang, der samtidigt angiveligt bliver gruppens absolut sidste værk. I den anledning har Disney lavet en 12-minutter lang dokumentarfilm med den rammende titel "Now and Then - The Last Beatles Song". 

Dokumentaren, der får premiere på Disney+ den 1. november, fungerer som en slags appetitvækker til selve sangen, der udkommer på alverdens streamingtjenester, vinyl og sågar kassettebånd dagen efter, den 2. november.

Du kan se den rørende teaser-trailer til "Now and Then - The Last Beatles Song" herunder:

Kommentarer

Se den rørende teaser til ny dokumentar om The Beatles’ nye (og sidste) sang

 • ★★★★1

  Det bliver spændende. De to andre numre på demoen, "Free as a Bird" og "Real Love" var udmærkede, men ikke det vilde. Foretrækker den første.

  Jeg kan huske, at en anmelder beskrev "Real Love" som en nummer, der lød, som om John Lennon fandt på det under brusebadet om morgenen, indspillede om eftermiddagen - og havde glemt om aftenen. Måske ikke helt fair dog :)

  chandler7530-10-23 18:25

 • ★★★★★1

  Damn. Jeg ELSKER "Real Love" og "Free As a Bird" og synes kun, de er blevet bedre med årene. Pauls "Whatever happened to the life we once knew?"-vers i "Free As a Bird" er decideret hjerteskærende.

  The Insider30-10-23 18:37

 • ★★★★0

  Umiddelbart er jeg ret glad for "Now and Then"!

  Jeg tænker, at det kunne være interessant, hvis de to andre fik samme behandling, så Lennons stemme fik lov til at blive lidt mere fremtrædende :)

  chandler75 2-11-23 17:56

 • ★★★★★★0

  Now and Then er lagt ind på playlisten, jeg skal lige høre den nogle gange inden jeg kan afgøre om den bliver en favorit for mig.

  På positiv siden genhørte jeg efterfølgende en stak Beatles numre. Herligt

  Wayne 3-11-23 07:08

 • ★★★0

  Jeg har aldrig tænkt over det før, men nu hvor jeg sidder og hører Now and Then, så går det op for mig, at Tobias Forge og Ghost jo for fanden er tungt inspireret af The Beatles!

  dyg 3-11-23 09:33

 • ★★★★★0

  Nu får jeg nok smæk, men har aldrig brudt mig om Beatles.

  davenport 3-11-23 10:29

 • ★★★★0

  Nu får jeg nok smæk, men har aldrig brudt mig om Beatles.

  Du er en Stones-mand?

  chandler75 3-11-23 11:13

 • ★★★0

  Jeg fandt Beatles ok da jeg var barn, mine forældre hørte dem en del, men jo ældre jeg blev, jo mere fandt jeg dem uinteressante. Jeg finder også folks besættelse af dem lidt underlig, som i at der bliver ved med at blive produceret materiale om dem i en grad, at jeg ikke ville være overrasket hvis der en dag kommer en dokumentar om deres kæledyr.

  NSF 3-11-23 11:40

 • ★★★★★0

  Ah, Stones.. De har lavet et par gode - det har Beatles selvfølgelig også - men det er heller ikke helt mig. Har det generelt lidt anstrengt med musik fra ca. før 1987. Appetite for Destruction og det tidlige RHCP var nok det der startede mig :)

  davenport 3-11-23 12:55

 • ★★★★★★0

  Personligt finder jeg både Rolling Stones og The Beatles ret kedelige. Der er et par enkelte Beatles-numre, der er virkeligt fede, men det meste er meh.

  For mig bliver rock interessant omkring 1967-68 med Jimi Hendrix, Cream, Deep Purpe, Pink Floyd, Black Sabbath osv., hvor det går mere over i syrerock eller hard rock.

  Stones og Beatles er alt for velpoleret og kedeligt til min smag (og vi kan tage Elvis med i den sammenhæng). Egentlig synes jeg, at lyden af 50'ernes rock 'n' roll er mere spændende end Beatles.

  Men jeg har det på samme måde med mange store  rock bands, som jeg personligt har fundet ganske uinteressante:

  • Beatles
  • Rolling Stones
  • Elvis
  • AC/DC
  • Bruce Springsteen
  • The Who
  • Aerosmith

  Og så videre.

  Men jeg elsker slut-60'er, start-70'er hard rock, og jeg får ofte nogle flips, hvor jeg dykker ned i de obskure bands fra den tid.

  Tjek f.eks. disse:

  Sir Lord Baltimore - Hell Hound

  Leaf Hound - Growers of Mushroom

  Rare Bird - Beautiful Scarlett

  Black Widow - Sacrifice

  Guldager 3-11-23 14:37

 • ★★★0

  Mini-dokumentareren er skøn - og den officielle video er endnu bedre og rørende. Og sangen er virkelig god og autentisk….. konge :)

  Gormanden 3-11-23 22:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen