Kommende Beatles-film skifter instruktør – igen

Det har åbenbart været en hård dags nat at få den kommende biopic om Beatles-manageren Brian Epstein i kassen.

Som tidligere rapporteret er der en spillefilm på vej om The Beatles' sagnomspundne manager, Brian Epstein.

Det har dog vist sig, at den lange og snoede vej til at få filmen i kassen har krævet ikke færre end tre forskellige instruktører. Oprindeligt stod Jonas Åkerlund ("Polar") bag kameraet, men han måtte overlade stafetten til Sara Sugarman ("Vinyl"), der igen – grundet kreative uoverensstemmelser – fik en helt tredje instruktør, Joe Stephenson, til at Carry That Weight.

Nu har Stephenson tilsyneladende formået at få hele filmholdet til at Come Together således, at filmen med titlen "Midas Man" nu har nået postproduktionsfasen.

Læs også: Ny dokumentar om Paul McCartney fokuserer på tiden efter The Beatles

Brian Epstein var manager for historiens mest indflydelsesrige pop- og rockgruppe fra 1962 til 1967, inden han døde, angiveligt af en overdosis, i en alder af blot 32 år.

"Midas Man" stiller skarpt på Eppys sagnomspundne livshistorie, hvori The Beatles naturligvis spiller en central rolle. 

Hovedrollen som Brian Epstein spilles af Jacob Fortune-Lloyd ("Dronninggambit"), mens ingen ringere end talkshowværten Jay Leno skal portrættere den legendariske amerikanske tv-vært Ed Sullivan.

"Midas Man" har i skrivende stund ikke fået en officiel premieredato, men nu hvor filmholdet omsider har indset, at We Can Work It Out, håber vi på, at spillefilmen udkommer relativt snart.

Kommentarer

Kommende Beatles-film skifter instruktør – igen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen