Trailer: Se første officielle trailer til Alien-dokumentaren "Memory: The Origins of Alien"

Ridley Scotts klassiker får nyt liv i anmelderrost dokumentar.

Der er sagt, skrevet og skabt utallige materialer om "Alien". Utallige making-of bøger, mindst lige så meget merchandise samt talløse mere eller mindre skamløse ripoffs. Alligevel er der sjældent blevet gået så meget i dybden med sci-fi-klassikeren som i "Memory: The Origins of Alien". Dokumentaren dykker ikke alene ned i produktionen af filmen, men tager også fat i selve filmens mytologi og historie og prøver at fortælle, hvorfor filmen selv 40 år efter sin premiere stadig er aktuel og så fandens elsket af seere og kritikere.

"Memory: The Origins of Alien" blev allerede vist under dette års CPH:PIX i marts, hvor Moovy blandt andet fik et interview med filmens skaber.

LÆS: CPH:DOX: INTERVIEW MED MANDEN BAG "MEMORY: THE ORIGINS OF ALIEN"

Nu ser det så ud til, at filmen inden længe bliver tilgængelig for et bredere publikum. I hvert fald får den amerikansk biografpremiere og bliver samtidig tilgængelig on-demand 4 oktober i år, og i den forbindelse er der så lanceret en spritny trailer, som nok skal fange interessen hos de fleste "Alien"-fans. Forhåbentlig betyder det så også, at den meget snart bliver tilgængelig på de danske skærme.

Se den nye trailer her:

Kommentarer

Se første officielle trailer til Alien-dokumentaren "Memory: The Origins of Alien"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen