Trailer: Trailer til den danske komedie "Swinger"

Tidligere DR2 Premiere-vært og instruktør på filmen "Smukke mennesker", Mikkel Munch-Fals, står bag den nye danske komedie "Swinger".

I filmen befinder Adam sig midt i livet. Han har en dejlig kone, en snart voksen søn og et fast arbejde. Men alligevel er det ikke rigtig nok, og hans ungdoms optimisme og appetit på livet er efterhånden et fjernt minde. Naboens græs er bare grønnere, lykken altid et andet sted. Selv den årlige sommer-swinger-weekend, som konen og han tager på for at give det hele lidt krydderi, er blevet rutine.

Men så sker det, som bare ikke må ske i en swingerklub: Adam forelsker sig. Pladask falder han for den unge, smukke Patricia, og således er banen kridtet op...

I filmen finder man Martin Buch, Mille Dinesen, Rasmus Botoft, Natalie Madueño, Birthe Neumann, Therese Damsgaard Manley, Lisbeth Wulff, Dan Zahle, Emil Birk Hartmann og Morten Hebsgaard.

"Swinger" svinger ind i biograferne 22. september.

Kommentarer

Trailer til den danske komedie "Swinger"

  • 0

    Jeg savner Premiere. Det var et virkeligt, virkeligt godt program <3

    For min smag er der nok smurt lidt for tyky på lommefilosofien i den trailer... "Kærligheden er som en redningsvest"... Jajaja... 

    favabeansandanicechianti 3-08-16 01:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen