Trailer: USA's første kvindelige præsident træder i karakter i "House of Cards"

Danske Lars Mikkelsen vender også tilbage i den prisbelønnede serie om det beskidte politiske spil i magtens centrum i Washington D.C.

Robin Wright har både overtaget hovedrollen og præsidentposten i den populære Netflix-serie "House of Cards" efter skandaleombruste Kevin Spacey.

Wright giver den i rollen som USA's første kvindelige præsident, Claire Underwood, og som det fremgår af nedenstående trailer, bærer hun ikke just fløjlshandsker i verdens mest magtfulde embede, efterhånden som modstanden og udfordringerne hober sig op i det spektakulære politiske drama.

På rollelisten finder man udover Wright blandt andet stjerner som Greg Kinnear, Diane Lane samt danske Lars Mikkelsen, hvor sidstnævnte vender tilbage i rollen som Viktor Petrov.

Sjette og sidste sæson af "House of Cards" får premiere på Netflix 2. november.

Kommentarer

USA's første kvindelige præsident træder i karakter i "House of Cards"

 • ★★★0

  Tja, man bliver jo nærmest nødt til, at se denne sidste(?) sæson... :-/

  1 & 2 var jo ganske ok.

  Gasivodo 9-10-18 19:41

 • ★★★0

  Det bliver nok lidt som at se en Batman-film med Robin som hovedperson. Spacey gav den serie en masse pondus ud over, hvad manuskriptet på særligt de sidste par sæsoner egentlig var berettiget til.

  Men nu har man jo set så langt så...

  Benway 9-10-18 19:59

 • ★★★★0

  Jeg kørte træt i serien i slutningen af sæson 4 og stoppede helt med "House of Cards" 3 afsnit inde i sæson 5. Men her for nylig startede jeg forfra på sæson 5, som jeg lige er blevet færdig med og det var egentlig en ganske fornuftig sæson med en helt fantastisk finale. 

  Havde Kevin Spacey ikke været en liderlig sjuft og skiderik, kunne sæson 6 med al sandsynlighed have været helt forrygende med den konflikt, der var lagt op til. Men med de ændringer Netflix var tvunget til at lave grundet hele Spacey skandalen, ja så ved jeg sgu ikke lige, hvad man skal forvente.

  Forhåbentlig kan Lars Mikkelsen give Robin Wright det modspil, der skal til for at bibeholde seriens knugende stemning af gustent rænkespil.

  NightHawk 9-10-18 20:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen