Trailer: Første smagsprøve på "Crisis in Six Scenes" – Woody Allens nye Amazon-serie

Efter henved fem årtier udelukkende med fokus på spillefilmen er den 80-årige instruktørveteran Woody Allen snart på vej til at tage springet over til serieformatet med sin længe ventede miniserie for Amazon, der nu har fået titel og premieredato samt en lille trailer.

"Crisis in Six Scenes" kommer serien til at hedde, og den udspiller sig meget passende over seks episoder med en halv times spillelængde, som man for første gang kan opleve via Amazon Prime allerede fra 30. september. Woody Allen har stået for både instruktion og manuskript. Derudover optræder han på klassisk vis også selv som en karakter, der tilsyneladende gerne vil ligne James Dean.

Serien har på forhånd trukket opmærksomhed på grund af rollelisten, hvor bl.a. popstjernen Miley Cyrus optræder side om side med Allen, og Amazon skriver, at "'Crisis in Six Scenes' er en komedie, som finder sted under en turbulent periode i 1960'ernes USA, hvor en middelklassefamilie i forstaden får besøg af en gæst, der vender fuldstændig op og ned på hjemmet."

Med denne nyhed kan danske Woody Allen-fans se frem til at få sulten rigeligt stillet de næste par måneder, da Allen knap en uge efter premieren på "Crisis in Six Scenes" – 6. oktober – vender tilbage til vante rammer med sin 47. spillefilm, "Café Society", der har Jesse Eisenberg og Kristen Stewart i hovedrollerne.

Kommentarer

Første smagsprøve på "Crisis in Six Scenes" – Woody Allens nye Amazon-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen