Trailer: Første stemningsfulde trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy"

"Pusher"-instruktøren vender tilbage til kongerigets kriminelle underverden i den kommende Netflix-serie.

Om få dage er der verdenspremiere på danske Nicolas Winding Refns nyeste opus, tv-serien "Copenhagen Cowboy", på den internationale filmfestival i Venedig. Vi menige dødelige får lov til at se serien senere i år på Netflix.

Og nu har streamingtjenesten netop frigivet den første teaser til serien, der kan ses herunder, og som er gennemsyret af Refns genkendelige stiltræk – fra slowmotion og synth-musik til dvælende kameraindstillinger og en markant brug af neonfarver.

Læs også: Nicolas Winding Refn fortsætter med tv-serier og genopliver kultværk

Vi ved endnu ikke meget om seriens gådefulde plot, men Netflix betegner "Copenhagen Cowboy" som en spændingsmættet noir-serie på seks afsnit, som stiller skarpt på den unge heltinde Miu.

Miu tørster efter en frisk start på tilværelsen, og hun dykker ned i Københavns kriminelle underverden i jagten på retfærdighed og hævn. Her tørner hun sammen med sin ærkefjende, Rakel, og deres møde kickstarter en rejse med overjordiske elementer.

Miu spilles af Angela Bundalovic ("The Rain", "Voksne mennesker"), og rollelisten byder også på navne som Fleur Frilund ("En flirt"), Per Thiim Thim ("Anti"), Ramadan Huseini ("Ulven kommer") og tilmed selveste Peter Belli og Refns gamle "Pusher"-stjerne, Zlatko Buric. Desuden medvirker Refns gode venner, Mikael Bertelsen og Mads Brügger, som interviewede Refn i flere semi-legendariske afsnit af tv-programmet "Den 11. time".

Vi ved endnu ikke, hvornår "Copenhagen Cowboy" lander på Netflix – ud over at det sker engang før nytår. Men traileren kan altså ses lige nu og her:

Kommentarer

Første stemningsfulde trailer til Nicolas Winding Refns "Copenhagen Cowboy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen