Trailer: Ny trailer ude til Netflix-serie med Toni Collette

"Unbelievable" er baseret på Pulitzer-vindende artikel.

Netflix er nu ude med traileren til den nye serie "Unbelievable". Vi får et indblik i hovedrolleindehaveren Marie Adlers kamp for ikke blot at komme videre efter en grusom voldtægt, men også kampen for få efterforskere og hendes nærmeste til at tro på hendes historie.

Da teenageren Marie Adler (Kaitlyn Dever) hævder, at hun er blevet seksuelt overfaldet af en overfaldsmand i hendes eget hjem, begynder efterforskere såvel som de mennesker, der er tættest på hende, at tvivle på hendes historie. Samtidigt, flere kilometer væk, mødes efterforsker Grace Rasmussen og Karen Duvall (Emmy-vindende Toni Collette og Merrit Wever) under efterforskningen af et uhyggeligt lignende tilfælde af overfald og samarbejder om at fange en potentiel serievoldtægtsmand.

Instrueret af Emmy-vinder

"Unbelievable" er inspireret af virkelige begivenheder og beskrives som en historie om et ubeskriveligt traume, urokkelig vedholdenhed og forbløffende modstandsdygtighed. Historien er baseret på den Pulitzer-prisvindende artikel "An Unbelievable Story of Rape". Serien indeholder episoder instrueret af Oscar-nominerede Susannah Grant og Emmy-vinder Lisa Cholodenko ("Olive Kitteridge").

Serien har premiere 13. september på Netflix og kommer til at bestå af otte afsnit med en længde af 60 minutter.

Kommentarer

Ny trailer ude til Netflix-serie med Toni Collette

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen