Trailer: Se danske Amanda Collin i Ridley Scotts HBO-serie "Raised by Wolves"

Den danske skuespillerinde spiller en androide i den stort anlagte science fiction-satsning.

Få danske skuespillerinder kan prale med at markere sig internationalt, og endnu færre inden for en kort årrække. Det er imidlertid tilfældet for Amanda Collin, der debuterede i Fenar Ahmeds "Ækte vare" fra 2014, fik sit store gennembrud i Christian Tafdrups komedie "En frygtelig kvinde" tre år senere, og som for tiden er aktuel i Christian Jungersen-filmatiseringen "Undtagelsen".

Og nu medvirker Collin i HBO's kommende sci-fi-serie "Raised by Wolves". Travis Fimmel ("Warcraft: The Beginning"), der i "Vikings" spillede Ragnar Lothbrok, medvirker også.

Serien handler om to androider, der skal opfostre en flok menneskebørn på en fjern planet. Én af disse androider, Mother, har 34-årige Collin fået æren af at spille. Forskelligartede religiøse overbevisninger viser sig dog at føre til gnidninger i den voksende koloni. De to androider finder derfor hurtigt ud af, at mennesker ikke er lige til at kontrollere.

Selveste Sir Ridley Scott ("Alien: Covenant") har instrueret to afsnit af "Raised by Wolves", der kan ses på HBO Max fra 3. september. Det er endnu ikke oplyst, hvornår serien lander på HBO Nordic, men mon ikke, at den rammer den nordiske streamningtjeneste kort tid efter.

Kommentarer

Se danske Amanda Collin i Ridley Scotts HBO-serie "Raised by Wolves"

 • 0

  Øhh...? Underlig trailer, den er da hverken til at finde hoved eller ulvehale i  :(

  Ronni Pedersen10-08-20 22:27

 • ★★★★0

  Øhh...? Underlig trailer, den er da hverken til at finde hoved eller ulvehale i  :(

  Det er at foretrække. Efter min mening. :) 

  Lars!11-08-20 13:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen