Moovy TV: "Knives Out"-interviews med Rian Johnson og Don Johnson!

Vi har talt med de to mænd om deres kritikerroste krimi, der er blevet et kæmpe hit i USA.

Rian Johnson ("Star Wars: The Last Jedi", "Brick") står bag den enormt underholdende thriller "Knives Out - Var det mord?", som udkommer i morgen, den 5. december, i de danske biografer.

I filmen findes krimiforfatteren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) død morgenen efter sin 85-års fødselsdag. Under mystiske omstændigheder hyres privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) til at undersøge sagen, og Blanc går prompte i clinch med Harlans dysfunktionelle familie i et forsøg på at afsløre, om Harlans død var mord.

Moovy TV var for nylig i London for at tale med både Rian Johnson og skuespilleren Don Johnson ("Miami Vice", "Watchmen"), og vi diskuterede alt fra Agatha Christie og Alfred Hitchcock til skønne twists, panik og tennis(!).

D'herrer talte desuden om både en kommende "Star Wars"-filmtrilogi og en potentiel fortsættelse til den originale "Miami Vice"-tv-serie!

Kommentarer

"Knives Out"-interviews med Rian Johnson og Don Johnson!

 • ★★★★1

  Hovedsageligt i et hus, så det er ikke en one location... spoilers!

  :)

  Spøg til side, herligt interview, som altid og jeg nød virkelig Nash Bridges da den kørte i tv også, synes den fungerede godt som ganske harmløs underholdning, en ting jeg også bemærker som Rian kommer ind på måske ikke på hel samme måde, men det her med at fylde en Mord mysteriefilm med masser af kendte skuespiller, der var tit i nogen af de klassiske krimiserier, der var aftens meget kendte gæsterolle som regel altid den skyldige, så en del gange blev de ting sorta revealet på den måde.

  Men det undgår man lidt ved netop at endte fylde alle roller med unknown, eller med en masse rigtig kendte, så ja jeg glæder mig godt nok til at få den set, alle virker utrolig veloplagte :)

  Elwood 4-12-19 16:24

 • ★★★★★1

  Tak for de søde ord, Kenneth! :-D Jeg fik dæleme også lyst til at gense mange af de gamle Agatha Christie-film. Men sjovt... jeg forbinder 100% Poirot med David Suchet og hans majestætiske moustache!

  The Insider 4-12-19 16:33

 • ★★★★2

  Men sjovt... jeg forbinder 100% Poirot med David Suchet og hans majestætiske moustache!

  Det også ham jeg kender best i rollen :)

  Elwood 4-12-19 16:42

 • ★★★2

  Enig mht. David Suchet = Poirot!

  Det er så også sådan, jeg har det med Jeremy Brett! (There can be only one! ..in each generation)

  Gasivodo 4-12-19 18:37

 • ★★★★1

  Fedt! 

  Glæder mig til de kommende dage med både Marriage Story på fredag, Knives Out lørdag og Parasite ugen efter. Året bliver ligesom afgjort og forhåbenligt med et godt udfald.

  Babo 4-12-19 22:15

 • ★★★★★★0

  Afgjort?

  T. Nielsen 4-12-19 22:20

 • ★★★★0

  Noget i den stil. 

  Babo 4-12-19 22:22

 • ★★★★★★0

  Let the games begin:D

  T. Nielsen 4-12-19 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen