Adoptionsgyseren "Orphan" får en efterfølger - hovedrolleindehaver vender tilbage

"Orphan" fra 2009 får en prequel, og hovedrolleindehaveren Isabella Fuhrman vender tilbage som den morderiske Esther.

Det er ikke usædvanligt, at gyserfilm får en prequel-efterfølger, som rigtigt kan forklare os, hvordan morderen eller andet blev til. Seneste eksempel på trenden er gyserthrilleren "Orphan" fra 2009, der nu får en prequel med navnet "Orphan: First Kill".

Prequel-efterfølgeren skulle først have heddet "Esther", men i samme ombæring med titelskiftet er det også annonceret, at hovedrolleindehaveren Isabella Fuhrman vender tilbage.

I den første "Orphan" spillede Isabella Fuhrman den unge, østeuropæiske Esther, som bliver adopteret af et amerikansk par. Esther synes at være den perfekte adoptivdatter, men parrets venner og bekendte begynder at dø omkring dem, og så kommer Esther under mistanke.

ET NYMODERNE KLASSISK TWIST

"Orphan" blev en meget omtalt film grundet sit nu nærmest klassiske twist. Det viser sig nemlig, at den unge pige Esther er en psykotisk dame i trediverne, som lider af en hormonsygdom, der gør, at hun er stoppet med at vokse.

Derfor er er det også endnu mere pudsigt, at Isabella Fuhrman, der spillede Esther, vender tilbage i "Orphan: First Kill". Fuhrman var 12 år under indspilningerne i 2009 og skal nu spille Esther igen i en alder af 23 år til trods for, at den nye film er en prequel og dermed vil foregå før handlingen i den første film.

Hvordan har instruktør William Brent Bell ("Brahms: The Boy II") tænkt sig at slippe af sted med denne aldersforskel? Efter sigende har Bell og Co. tyet til manipulerende kameraindstillinger og makeup i verdensklasse.

Kommentarer

Adoptionsgyseren "Orphan" får en efterfølger - hovedrolleindehaver vender tilbage

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen