"The Conjuring"-rygter: Flere film og HBO-serie på vej

Populær franchise stopper ikke med at hjemsøge gyserfans verden over.

"That is not dead which can eternal lie" fra H. P. Lovecraft er ét af gyserlitteraturens mest kendte citater, og der er noget om snakken.

I hvert fald når det handler om "The Conjuring", den nok mest populære og økonomisk indbringende gyserfilmfrachise det seneste årti, som der absolut ikke er planer om at lade dø hen foreløbig.

læs Anmeldelsen: "THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT"

Indtil videre ni film siden 2013 er det blevet til siden James Wans første film, "Nattens dæmoner", gik hen og blev en overraskende blockbuster. Det er heller ikke mere end to måneder siden, at tredje film i hovedserien, "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", havde dansk premiere, mens det indtil videre er blevet til hele seks spinoffs, såsom "Annabelle Comes Home", "The Nun" og "The Curse of La Llorona".

Rygterne om, at HBO har en serie bygget over filmene på vej, har været i vælten det senste års tid. Nu skulle også endnu en hovedfilm være på vej i det gyselige univers, selvom det ikke er endeligt bekræftet af HBO selv. Det skriver filmnyhedsmediet Giant Freaking Robot.

Hvornår "The Conjuring 4" og serien skulle udkomme, er der endnu ikke information om.

Kommentarer

"The Conjuring"-rygter: Flere film og HBO-serie på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen