"Avatar" er igen verdens bedst indtjenende film

James Camerons blockbuster har vippet "Avengers: Endgame" af tronen.

Tilbage i 2019 slog Marvels "Avengers: Endgamerekorder i massevis og blev en verdensomspændende megasucces. Superhelteblockbusteren slog i sidste ende James Camerons "Avatar" af tronen og kunne dermed kalde sig den bedst indtjenende film nogensinde målt i dollars.

Men nu har "Avatar" tilbageerobret førstepladsen. James Camerons sci-fi-epos fik nemlig re-premiere i kinesiske biografer fredag, og weekendens indtjening betyder, at "Avatar" igen overtager titlen som den bedst indtjenende film på globalt plan.

Indtil videre har den kinesiske re-premiere kastet over 12 mio. dollars af sig, hvilket efterlader "Avatar" med en indtjening på 2,802 mia. dollars. "Avengers: Endgame" har til sammenligning indspillet for 2,797 mia. dollars.

Se også: Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

"Vi er stolte af at nå denne store milepæl, men Jim og jeg er mest begejstrede over, at filmen er tilbage i biograferne i disse ubekendte tider, og vi vil gerne takke vores kinesiske fans for deres støtte," udtaler "Avatar"-producer Jon Landau om han og Camerons reaktion på nyheden.

I den forbindelse ser Landau også mod fremtiden og "Avatar"-fortsættelserne, der er på vej:

"Vi arbejder hårdt på de næste 'Avatar'-film og ser frem til at dele de næste kapitler af den episke historie i de kommende år", lyder det.

"Avatar" udkom oprindeligt i biograferne i 2009.

Kommentarer

"Avatar" er igen verdens bedst indtjenende film

 • 0

  Jeg synes personligt at de danske biografer skulle gøre kineserne kunsten efter. Jeg ville helt klart købe billet til en repremiere.

  Camie14-03-21 21:33

 • ★★★★1

  Jeg synes personligt at de danske biografer skulle gøre kineserne kunsten efter. Jeg ville helt klart købe billet til en repremiere.

  Jeg kunne også godt tage en tur mere.

  Åkepool14-03-21 21:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen