"Bridgerton"-stjerne får hovedrollen i ny "The Saint"

Og "The Bourne Identity"-instruktøren Doug Liman skal skrue filmen sammen.

Tilbage i 2020 skrev vi her på Moovy, at en ny film baseret på Leslie Charteris' cirka 100 år gamle bøger om tyven Simon Templar – bedre kendt som The Saint – var på trapperne med Chris Pine i titelrollen og Dexter Fletcher ("Rocketman") i instruktørstolen.

Projektet fik aldrig luft under vingerne, men nu bliver det genoplivet – og både en ny instruktør og hovedrolleindehaver er med om bord.

Ifølge Deadline skal Regé-Jean Page ("Bridgerton", "The Gray Man") spille Templar i den nye "The Saint"-film, som instrueres af Doug Liman ("The Bourne Identity", "Edge of Tomorrow"). Page producerer i øvrigt også filmen.

Læs også: Regé-Jean Page og Glen Powell får hovedrollerne i "Butch Cassidy and the Sundance Kid"-tv-serie

Charteris' bøger har tidligere dannet grundlag for thriller-serien "The Saint" (1962-1969) med Roger Moore samt spillefilmen af samme navn fra 1997, hvor Val Kilmer spillede hovedrollen.

Templar er en sympatisk og Robin Hood-agtig forbryder, som rejser verden rundt. Vi ved ikke noget om plottet i Limans nyfortolkning endnu, men kilder fortæller Deadline, at den nye film bliver markant anderledes end de forrige filmatiseringer.

Den nye "The Saint" skrives af makkerparret Rory Haines og Sohrab Noshirvani, som sidste år skrev superheltefloppet "Black Adam", men som også har de BAFTA-nominerede thrillers "Informer" og "The Mauritanian" på CV'et.

Vi ved endnu ikke, hvornår den nye "The Saint" udkommer, men apropos action og Regé-Jean Page, så kan I herunder se Moovy TV's interview med skuespilleren fra sidste år, hvor vi drøftede hans præstation i actionbraget "The Gray Man":

Kommentarer

"Bridgerton"-stjerne får hovedrollen i ny "The Saint"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen