Chris Pine er klar på mere "Star Trek"

Hollywood-stjernen var ellers angiveligt årsagen til, at "Star Trek 4" blev skrottet i 2018.

Chris Pine er blevet en ægte superstjerne, siden han fik sin første blockbuster-hovedrolle i J.J. Abrams' "Star Trek" fra 2009. Her spillede Pine den legendariske Enterprise-kaptajn James T. Kirk, som oprindeligt blev spillet af William Shatner i den første "Star Trek"-serie og i adskillige spillefilm.

Pine gentog rollen i "Star Trek Into Darkness" og "Star Trek Beyond", men da "Star Trek 4" næsten var klar til at gå i produktion i 2018, brød lønforhandlingerne mellem filmselskabet Paramount og Pine sammen.

Adskillige "Star Trek"-film er angiveligt i støbeskeen, inklusive en film med Quentin Tarantino som idémand og en film med "Fargo"-skaberen Noah Hawley som kreativ drivkraft, og Paramount overvejer stadigvæk at lave en fortsættelse til "Star Trek Beyond" med Pine og Co. foran kameraet igen.

Læs også: William Shatner: Chris Pine bør spille mig i filmen om mit liv

Og i et interview i den nye podcast "Things Are Going Great For Me" fortæller Pine, at han hjertens gerne vil udforske Mælkevejen nok en gang:

"Jeg bliver spurgt om 'Star Trek' hele tiden, men jeg er den sidste person, der får noget at vide. Men hvad har jeg hørt? Tarantino vil gerne lave en film. Noah Hawley skulle have lavet en film, som ikke bliver til noget... Så jeg ved det ikke. Jeg ved, at selskabsstrukturen hos Paramount har ændret sig, og når alt er faldet på plads, kan vi forhåbentlig komme i gang. Jeg ville elske at lave endnu en."

Det er i øvrigt interessant, at interviewet med Pine faktisk blev optaget i april, men at Pine allerede dér var klar over, at Hawleys projekt formentlig ville blive skrottet.

Paramounts ledelse prioriterer angiveligt "Star Trek" meget højt, og når nu Pine tydeligvis er klar på at vende tilbage til forhandlingsbordet er det ikke utænkeligt, at den næste "Star Trek"-film bliver med holdet fra "Star Trek Beyond", som Moovy TV interviewede tilbage i 2016:

Kommentarer

Chris Pine er klar på mere "Star Trek"

 • ★★★★1

  Med Kirk fra ST TOS frisk i erindringen så kan jeg endnu tydeligere se, hvor meget Pine Minder om Shatner i hans yngre år.

  Så jeg er da frisk på at se mere med ham, bare de ikke laver en Into Dorkness igen.

  Og efter at ha set A piece of the action, går jeg stadigvæk og håber på Tarantino får lov, for at se, hvordan han udvikler det koncept til en hel film.

  Elwood31-08-20 20:41

 • ★★★★★★2

  Jeg er klar på mere Star Trek med Pine.

  Zero Cool31-08-20 20:50

 • ★★★★1

  Hørt, guys!

  The Insider31-08-20 20:56

 • ★★★★1

  Glæder mig også meget til at møde jeres Man Crush senere i år, når jeg lige får set de andre ting også som DS9 Og Picard eller også er Picard til sidst.

  Elwood31-08-20 21:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen